Spirală MISA la marginea Bucureştiului!

0
291

Adepţii MISA s-au reunit ieri pentru a forma o nouă spirală, la marginea Capitalei. Peste o mie de membri ai controversatei organizaţii condusă de Gregorian Bivolaru au participat la eveniment. Simultan, şi în alte oraşe din ţară şi din străinătate, adepţii MISA au format astfel de spirale. 

Rând pe rând, peste o mie de oameni s-au luat de mână şi au format o spirală la marginea Capitalei. 

„Vom realiza o meditaţie şi urmărim să amplificăm omul cosmic, pentru că peste o mie de persoane care formează spirala sunt peste o mie de caractere, de sentimente, de emoţii”, a declarat COSTICĂ COJOCARU, purtător de cuvânt MISA.

Noa este din Israel, dar trăieşte în România de zece ani. Yogina susţine că nu lipseşte niciodată de la întâlnirile MISA.

„Am venit aici, la spirală, ca să aprofundez comuniunea mea cu Dumnezeu şi cu gândul meu spiritual. Am fost şi în India, în Israel, în Nepal, Australia, Olanda. Am văzut mai multe şcoli, am gustat mai mult din calea asta spirituală”, spune ea.

Deşi yoginii aplică tot ceea ce au învăţat de la Gregorian Bivolaru, îi simt lipsa acestuia: „Eu şi colegii mei am vrea mai des să stăm de vorbă cu el, să ne mai dea sfaturile lui, să ne împărtăşească din experienţa”.

În fiecare lună, adepţii MISA organizează simultan spirale în oraşele din ţară, dar şi din străinătate. Aceştia vor forma următoarea spirală la Costineşti, la Tabăra Yogină Internaţională. 

Sursa: Realitatea.net

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments