Supradoză de optimism pentru Gâlcă, după 1-1 cu AEL Limassol. "Vă garantez că vom arăta altfel în Supercupă. Tot noi vom câştiga titlul, veţi vedea!"

0
60

Steaua a terminat la egalitate, 1-1 cu AEL Limassol, în ultimul meci de verificare al acestui cantonament. Echipa antrenată de Constantin Gâlcă a făcut un meci bun contra vicecampioanei Ciprului, a dominat meciul copios, însă a scăpat victoria printre degete din pricina unei greşeli în defensivă.
 

 
După ce Sânmărtean a deschis scorul în prima repriză, campioana României a ratat alte multe ocazii clare de gol şi a fost pedepsită cu doar câteva minute înainte de final. O centrare plouată venită în carel Stelei a fost judecată greşit de către Toşca, abia intrat pe teren. Fundaşul stânga şi-a scăpat omul din marcaj, iar Kyriakou a egalat cu o lovitură de cap.

Chiar şi aşa, Constantin Gâlcă s-a declarat extrem de optimist la finalul meciului, atât de jocul arătat în cele 90 de minute, cât şi de atitudinea fotbaliştilor săi pe parcursul celor două cantonamente de vară, din Italia şi din Anglia. „Vă garantez că Steaua va arăta mult mai bine în meciul cu Astra, din Supercupă, şi în preliminariile Ligii Campionilor. Eu sunt mulţumit şi de cantonamentele verii, însă veţi vedea cu toţi că vom arăta mai bine în meciurile oficiale. Tot noi vom câştiga titlul şi anul ăsta, veţi vedea!”, a mărturisit, extrem de optimist, antrenorul Stelei.

Rezultatele Stelei în meciurile amicale ale verii:

    Chiasso 1-2
    Lugano 2-5
    Ludogoreţ 2-4
    Oldham 4-1
    AEL Limassol 1-1

Sursa: prosport

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments