Toată lumea o ştia blondă! Vezi ce schimbare de look radicală şi-a făcut Vica Blochina!

0
228

 

Este anotimpul schimbărilor pentru multe vedete de la noi. A venit rândul Vicai Blochina să fac o schimbare radicală de look.
 

Vica Blochina a avut o mare curiozitate în acest weekend. Fostă iubită a lui Piturca a vrut să vadă cum îi stă brunetă şi pentru ăsta le-a cerut părerea fanilor de pe Facebook. Vică a postat o imagine, în care apare brunetă şi cu bucle.

 

În doar câteva minute, imaginea a primit sute de like-uri, iar părerile au fost împărţite.”Acum, serios contează dacă eşti blondă sau brunetă? Părerea mea că nu continuă să fi tu însuţi”, ‘Bruneta şi eventual cu şuviţe roşii”, ‘Blonda sau brunetă, tot figuranta rămâi”, i-au comentat admiratorii în dreptul imaginii.

S-a împăcat cu Piturca

În ianuarie, Vică Blochina a făcut o mutare la care puţini se aşteptau. După un război vechi de ani de zile, a decis să facă pace cu fostul ei iubit, Victor Piturca, mărturisind că a luat această hotărâre pentru binele micuţului Edan, băieţelul rezultat din relaţia lituaniencei cu selecţionerul echipei noastre naţionale de fotbal.

Sursa: cancan

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments