ULTIMA ORĂ! BĂSESCU, gata de DEMISIONEZE de la Palatul Cotroceni

0
53

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la Adevărul Live, că după scandalul Mircea Băsescu – Bercea Mondial, s-a gândit să demisioneze de la Palatul Cotroceni, dezvăluind că a discutat în acest sens cu unele instituţii ale statului.

Băsescu a adăugat că “a avut această variantă în analiza”, pe care a discutat-o cu unele instituţii ale statului, însă a adăugat că “o demisie n-ar fi dat şanse opoziţiei”.

În opinia lui Traian Băsescu, demisia sa din funcţia de preşedinte al României nu ar fi dat o şansă opoziţiei, deoarece aceasta nu este pregătită să intre în cursa prezidenţială, exemplificând că “nici astăzi nu a fost stabilit candidatul dreptei la Preşedinţie”.

“Nu este pregătită să intre în această cursă (opoziţia – n.r.). Probabil că aş fi fost mai blamat decât ce i s-a întâmplat fratelui meu. Probabil aş fi fost blamat de toată dreapta, deşi pentru mine ar fi fost cel mai uşor. Aş fi fost eliberat de atacuri. Reproşul că aş fi sacrificat dreaptă pentru imaginea mea ar fi fost unul din principalele reproşuri.
Dreaptă nu e pregătită. Uitaţi-vă că nici astăzi nu a stabilit candidatul la preşedinţie.În august cu certitudine am fi avut alegeri”, a precizat Traian Băsescu.

În primul interviu după alegerile europene şi după scandalul în care a fost implicat fratele său, Mircea Băsescu, preşedintele abordează inclusiv subiecte care privesc scandalul din Partidul Mişcarea Populară, profilul candidaţilor la prezidenţialele din toamnă sau dispută dintre Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea.

Sursa: mondonews

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments