Un nou caz grav petrecut în Italia pătează imaginea României în UE

0
44

 

 

Un imigrant român a fost arestat, iar altul este dat în urmărire internaţională sub acuzaţia că ar fi bătut-o şi violat-o pe o studentă poloneză, în centrul oraşului italian Milano, informează site-ul TGcom24.it, citat de gândul.

 

Studenta poloneză, aflată în Italia cu o bursă oferită în cadrul programului academic Erasmus, a fost agresată pe 28 iunie, însă incidentul a fost raportat joi de autorităţile italiene.

 

Tânăra poloneză, în vârstă de 23 de ani, petrecuse seara cu colegi, la o terasă din centrul oraşului Milano. La ieşirea din local, a fost abordată de doi necunoscuţi, care au bătut-o şi au dus-o cu forţa într-un parc din apropiere, unde au violat-o.

 

Pe baza descrierilor victimei şi cu ajutorul camerelor de luat vederi din zona Parcului Santissima Trinità, autorităţile italiene i-au identificat pe presupuşii autori.

 

Românul S.O. a fost arestat, iar testele ADN au confirmat participarea la viol. Un complice al acestuia, tot român, este dat în urmărire internaţională şi s-ar putea afla în România.

 

 

 

(Sursa: gandul.info)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. O britanică transformă sarcina într-o operă de artă
Articolul următorVIDEO. Băsescu: "Nu mi-a plăcut că i s-a pus o monedă ţigănească soţiei mele la gât. Nici ei nu i-a plăcut"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments