A crezut că a dat marea lovitură la LOTO, după ce a câştigat 500.000 de dolari. Ce s-a întâmplat când a vrut să-şi ia premiul

0
78

Un bărbat din SUA a trăit cea mai mare dezamăgire după ce a aflat că biletul de LOTO cu care a crezut că a câştigat 500.000 de dolari nu poate fi validat din cauza unei erori de tipărire.

John Wines a cumpărat un bilet dintr-o benzinărie şi a crezut că viaţa i se va schimba complet după ce l-a răzuit şi a văzut că a câştigat 500.000 de dolari.

Când a vrut însă să-şi ceară premiul, reprezentanţii Loteriei din New Mexico i-au spus că suma imprimată pe bilet este doar o greşeală de tipărire şi că biletul nu poate fi validat.

Loteria susţine că sună maximă imprimată pe bilete este de 250.000 de dolari, iar John a primit drept compensaţie un premiu modest de bilete razuibile în valoare de doar 100 de dolari.

„Dacă tu crezi că ai câştigat 500.000 de dolari şi cineva îţi spune că nu este adevărat, iar tu le poţi demonstra asta atunci este destul de frustrant să ţi se spună că nu îţi vei primi banii”, a declarat bărbatul.

Deşi greşeală de tipărire este a Loteriei, bărbatul a fost informat că în mod categoric nu va primi vreo altă compensaţie în afară de cea deja oferită, cu atât mai puţin suma de pe biletul nevalidat.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments