Accident rutier în estul Ucrainei: 12 soldaţi ucraineni au murit, alţi 18 sunt răniţi

0
64

Un autobuz şi câteva vehicule militare au fost implicate într-un accident în estul rebel al Ucrainei. În urma deflagrației de luni seara, 12 soldaţi ucraineni au murit şi alţi 18 au fost răniţi, transmite independent.md.



Coliziunea s-a produs în timpul schimbului de ture dintre voluntari şi soldaţii Gărzii naţionale ucrainene și a fost provocată de condiţiile meteorologice nefavorabile.

 

„Coliziunea a fost provocată de condiţiile meteorologice nefavorabile. Doisprezece soldaţi au fost ucişi şi alţi 18 au fost răniţi” şi spitalizaţi în oraşul Artemivsk (regiunea Doneţk), a anunţat Garda naţională ucraineană într-un comunicat.

O comisie formată din anchetatori militari, responsabili ai poliţiei rutiere şi Gărzii naţionale ucrainene a fost trimisă la faţa locului.

 

După ce a pierdut peninsula Crimeea, alipită în martie de Rusia, Ucraina luptă de aproape nouă luni împotriva unei rebeliuni separatiste proruse în estul ţării, un conflict soldat cu peste 4.700 de morţi.

 

 

 

 

(Sursa: independent.md)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn presupus agent sub acoperire din Moldova producea marijuana sub protecţia şefilor săi. "A încălcat legea, dar nu prea"
Articolul următorCum afli pe internet dacă eşti asigurat medical
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments