Acest bărbat chiar suferă de BOALA LIPSEI DE PUNCTUALITATE

0
78

Dacă ţi se mai întâmplă să întârzii la vreo întâlnire, Jim nu a putut să fie punctual niciodată în viaţa lui. Nimeni nu a crezut că asta este o boală.

 

Scoţianul Jim Dunbar, în vârstă de 57 de ani, nici nu îşi mai aminteşte când a fost ultima dată punctual. Familia era nevoită să îi găsească mereu scuze, atunci când el întârzia. Când a crescut se simţea stânjenit că trebuia mereu să explice de ce nu a ajuns la timp la diverse evenimente – la slujbă, la întâlniri, etc.

 

Nimeni nu a crezut că el ar fi bolnav, ci totul era pus pe seama neseriozităţii sale.

 

Jim a ajuns în cele din urmă şi la medic, unde a fost supus unor teste. Acestea au arătat că bărbatul suferă de o boală foarte rară – lipsă de punctualitate cronică. Boala este cauzată de aceeaşi parte a creierului ca şi în cazul deficitului de atenţie ADHD.

 

 

Jim nu poate face estimările în timp, motiv pentru care întârzie mereu. Ca o rezolvare, el a încercat să îşi dea un avans de timp.

 

Astfel, pentru a ajunge la un film ce rula la ora şapte seara, Jim a luat un avans de 11 ore. S-a trezit la opt dimineaţa pentru a ajunge la fix. Chiar şi aşa, Jim a întârziat 20 de minute.

 

Toate invenţiile sale de până acum (ceasuri speciale, date în urmă, etc) de a-l ajuta în această problemă nu au funcţionat.

 

Jim spune că este o problemă supărătoare, dar încearcă să se încurajeze singur, şi pe ceilalţi pacienţi care suferă de aceeaşi afecţiune, că nu este vina lor atunci când creierul nu funcţionează normal.

 

(Sursa: apropotv.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments