Adevăratul motiv pentru care Mr. Pink a "expulzat-o" pe Monica Gabor. N-o să-ţi vină să crezi!

0
138

De câteva săptămâni se zvoneşte că Monica Gabor s-a despărţit de iubitul său chinez Mr. Pink. Se pare, însă, că totul a fost doar o simplă speculaţie. Motivul pentru care Monica şi-a petrecut sărbătorile departe de Mr. Pink este unul complet neaşteptat.

Fosta doamnă Columbeanu a petrecut trei săptămâni în România, în total. O bună parte la Bacău, iar cealaltă în Bucureşti şi la Braşov, alături de fiica ei. În tot acest timp, Mr. Pink a petrecut sărbătorile împreună cu familia lui, după tradiţia chinezească.

„A fost Anul Nou chinezesc, care ţine aproximativ trei săptămâni. Această sărbătoare are reguli şi obiceiuri foarte stricte, pe care nu este permis să le încalci. Mr Pink le-a respectat şi el cu stricteţe. În această perioadă, iubitul Monicăi a mers în China. În aceste trei săptămâni, fiecare om trebuie să se purifice fizic şi psihic, ba chiar şi alimentar. Se fac mult mai multe ore de rugăciune decât în mod normal.

Este interzis în primele două săptămâni să primeşti musafiri în casă, mai ales dacă sunt de altă religie. Pentru că nu a putut să meargă în China cu iubitul ei, Moni a decis să vină în ţară, pentru a mai petrece puţin timp printre cei dragi. Nu a vrut să rămână singură în Los Angeles”, a declarat un apropiat al Monicăi Gabor, potrivit CANCAN.ro.

 

 

 

 

Sursa: ele

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments