Adrian Minune risca 8 ANI DE ÎNCHISOARE! Va ajunge în fata Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

0
95

Anul 2015 a început cât se poate de prost pentru Adi Minune. Manelistul risca 8 ani de închisoare după ce a intrat în vizorul instanţei supreme.

Adi Minune şi soţia sa, Ecaterina, trebuie să se prezinte în fata judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a justifica banii câştigaţi. Cei doi vo fi judecaţi pe 21 ianuarie, iar de aici vor urma o mulţime de probleme. Fiscul va verifica toţi banii manelistului, pe baza documentaţiei depuse de Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Problemele manelistului cu legea nu sunt ceva nou. Acesta a intrat în vizorul ANI încă din 2010, când inspectorii au descoperit că manelistul, pe atunci consilier în comună Ştefăneştii de Jos, nu poate să justifice 104.000 de euro. Atunci au mai descoperit că în noiembrie 2005, Adi Minune a făcut mai multe tranzacţii dubioase în valoare de aproximativ 800.000 de euro, cel mai probabil bani câştigaţi din muzica, pentru care nu a plătit impozite.

ANI l-a iertat pe Adi Minune şi a scăpat cu o amendade 1000 de lei, însă asta nu înseamnă că a scăpat de probleme. Dosarul acestuia a ajuns acum la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar dacă nu va reuşi să demonstreze că şi-a plătit impozitele, manelistul risca să rămână fără o bună parte din avere şi poate să ajungă chiar la puşcărie.

 

 

 

Sursa: cancan

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCazul care a dat peste cap FISCUL din Rusia. Când s-a dus să execute silit o FEMEIE, inspectorul au avut o SURPRIZĂ de PROPORŢII
Articolul următorCe se întâmplă după ce doi polițiști au violat o fată de 14 ani, în India
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments