Adriana Bahmuțeanu A DEPUS ACTELE DE DIVORȚ

0
71

Adriana Bahmuțeanu divorțează pentru a cincea oară de Silviu Prigoană. Vedeta Antenei a depus luni dimineață actele la Judecătorie.

După ce și-a luat copiii și a plecat de acasă, Bahmu a mers luni la Judecătorie, pentru a depune actele de divorț. Pe lângă cererea de divorț, Adriana Bahmuțeanu a făcut și o cerere de protecție împotriva lui Prigoană, invocând violențe din partea acestuia asupra copiilor.

Adriana ar fi plecat de acasă fără să-i spună lui Silviu Prigoană și a luat și copiii cu ea. Ulterior, ea i-a trimis un mesaj soțului ei în care îl anunța că va divorța.

”Dragă Silviu, am plecat cu copiii la o altă casă. Sper să înțelegi situația și să accepți divorțul. De dragul copiilor aș vrea să fii înțelegător și matur. Știu că îi iubești foarte tare pe cei mici și tocmai de aceea, pentru binele lor, trebuie să ne separă,m civilizat. Nu îți voi îngrădi accesul la copii și voi cere custodie comună. Mulțumesc, Adriana”, este mesajul pe care Silviu Prigoană l-a primit pe telefon de la Adriana.

 

 

 

Sursa: libertatea
 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAglomerație în Vama Albiţa. Basarabenii petrec Crăciunul pe rit vechi în Uniunea Europeană
Articolul următorDescoperire macabră într-un bloc din Argeş. Cu cine ar fi făcut sărbătorile un bărbat de 48 de ani
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments