Ambasadorul Franţei mulţumeşte României pentru solidaritate: "Libertatea nu poate fi asasinată"

0
50

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Excelenţa Sa François Saint-Paul, a mulţumit întregii Românii pentru mesajele de solidaritate şi de încurajare pe care la primeşte Franţa. El a adăugat că mesajele transmise de România stau mărturie că libertatea nu poate fi asasinată.

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Excelenţa Sa François Saint-Paul, a transmis mulţumiri autorităţilor din România, societăţii civile şi jurnaliştilor pentru mesajele de condoleanţe şi solidaritate cu Franţa.

Doresc să aduc azi mulţumiri întregii Românii pentru mesajele de condoleanţe şi solidaritate pe care la primeşte Franţa. Mulţumesc, de asemenea, celor mai înalte autorităţi din România, societăţii civile, reprezentanţilor media.

Aceste mesaje stau mărturie că România este alături de Franţa pentru a exprima mesaje de doliu şi de compasiune. Şi ne dăm seama de importanţa şi de valoarea acestor mesaje transmise. Mesajele din România au o importanţă mult mai mare, pentru că stau mărturie a faptului că împărtăşim valori comune, libertăţi de expresie şi libertăţi ale presei.

Aceste mesaje stau mărturie că libertatea nu poate fi asasinată, vom continua să o apărăm împreună. Vă mulţumesc!

 

 

 

 

Sursa: tvr

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments