Când va fi lansat „Mission: Impossible 5", cu Tom Cruise. Deocamdată, a apărut trailerul. Iată-l!

0
92

Dacă cinefilii îşi bifaseră deja în agendă data de 25 decembrie, aceasta fiind cea anunţată pentru lansarea „Mission: Impossible 5″, cu Tom Cruise, continuarea unei francize de succes, Paramount şi Skydance Productions au revenit asupra deciziei.

 

Astfel, s-a optat ca lansarea filmului în cinematografe să se facă pe 31 iulie, adică mai devreme cu cinci luni, după ce s-a demonstrat că weekend-ul în care cade această dată este unul cu vânzări mari pentru filmele de acţiune, informează E! News.

 

Un motiv oficial pentru revenirea asupra deciziei nu a fost însă anunţat. Există, însă, precedentul situaţiei din box office a unor filme ca „Guardians of Galaxy”, avantajate de un astfel de „aranjament”.

 

Paramount a anunţat însă că filmul de animaţie „Monster Trucks”, programat pentru lansare în mai, va fi „împins” până în decembrie, de Crăciun.

 

 

Cât despre noua peliculă cu Tom Cruise, din fotografiile făcute până acum la filmări reiese că va fi abundentă în suspans. Se ştie că Tom Cruise a făcut una dintre cele mai impresionante şi periculoase cascadorii de până acum chiar pentru acest film, el zburând la 1,5 kilometri deasupra unei zone rurale din Marea Britanie, ţinându-se de coada unui Airbus A400 M.

 

În plus, a fost la un pas să fie lovit de un autobuz, în timp ce filma la Londra.

 

Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, nu dă niciun semn că ar dori să renunţe la rolul principal din franciză, ştiindu-se faptul că el îşi face singur cascadoriile.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments