Cazul care a dat peste cap FISCUL din Rusia. Când s-a dus să execute silit o FEMEIE, inspectorul au avut o SURPRIZĂ de PROPORŢII

0
70

Un inspector al Fiscului din Rusia a trăit o experienţă total neobişnuită în momentul în care s-a dus să execute silit o femeie care acumulase datorii imense către stat. Nimic nu putea să-l pregătească pentru aşa ceva şi procedurile instituţiei nu i-au oferit nicio soluţie.

Pentru a scăpa de 2800 de euro, datorie la impozite Natalia s-a transformat în Adrian.

Un inspector fiscal din zona Astrahan, aflată în partea de sud a Rusiei a întocmit un raport de teren, preluat de agenția de presă AFP, în care preciza că s-a prezentat la o adresă pentru a executa o femeie ce nu-și mai plătise impozitele de multă vreme.

Pentru regiunea respectivă suma de 130.000 de ruble, adică 2800 de euro, este considerată foarte mare și din acest motiv inspectorul și-a luat toate măsurile pentru a recupera banii.

La adresa respectivă nu mai locuia Natalia ci Adrian. Inspectorul a constatat că Natalia își schimbase sexul pentru a i se pierde urma. La rândul lui Adrian acumulase și el datorii rezultate din neplata impozitelor.

 

 

 

 

Sursa: evz

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAjunul Bobotezei – astăzi, se ține POST NEGRU
Articolul următorAdrian Minune risca 8 ANI DE ÎNCHISOARE! Va ajunge în fata Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments