Ce iubesc bărbaţii la corpul femeilor şi ele nici măcar nu ştiu

0
221

Majoritatea femeilor sunt de părere că bărbaţii, în majoritate, fie sunt atraşi de bustul generos, fie de un fund bombat, fie de amândouă, „la pachet”.

Însă, ultimele studii arată că în ciuda faptului că sânii şi fundul contează în proporţie mare pentru bărbaţi, aceştia iau în considerare şi alte părţi ale corpului atunci când se simt atraşi de o femeie.

Aşadar, iată ce iubesc bărbaţii la corpul femeilor şi ele nici măcar nu ştiu!

Glezenele: majoritatea bărbaţilor prefera femei care au gleznele subţiri, pentru că li se pare foarte atrăgător să vadă delimitarea de gamba.

Pulpele: Majoritatea bărbaţilor iubesc femeile care au pulpele bine definite şi care dau impresia că „se pot ţine bine pe picioare”.

Zona lombară: este demonstrat ştiinţific că majoritatea bărbaţilor sunt atraşi de cele două adâncituri de pe zona lombară, aflate deasupra fundului, la unele femei.

Coapsele: În ciuda faptului că majoritatea femeilor cred că bărbaţii nu apreciază coapsele mari, de fapt aceştia adoră să îşi clătească ochii pe curbura coapselor.

Burtica mică: Majoritatea bărbaţilor iubesc femeile care au doar un pic de burtica, imediat sub buric. În străinătate, acest tip de aspect a căpătat deja şi o denumire şi se numeşte “muffin top” (vârf de brioşă – n.r).

 Degetele: Degetele bine conturate şi articulate îi atrag foarte mult pe bărbaţi pentru că îşi imaginează ce fel pot fi mângâiaţi cu astfel de degete.

Gropitele şi pistruii: Studii recente au arătat că femeile cu gropiţe şi cu pistrui sunt mult mai atractive pentru bărbaţi datorită faptului că sunt considerate “mult mai abordabile”.

 

 

 

Sursa: lyla

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentEmiratele Arabe Unite şi Iran s-au calificat în sferturile Cupei Asiei
Articolul următorMascaţii au luat cu asalt 14 locuinţe din Botoşani în căutarea traficanţilor de ţigări!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments