Cel mai mare preţ plătit vreodată pentru un apartament în New York: 100.471.452 dolari. Priveliştea unică de la etajul 90

0
73

Un apartament de lux din New York City s-a vândut la preţul record de 100.471.452 dolari la sfârşitul lunii decembrie 2014, potrivit CNN Money.

Cumpărătorul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a dat uriaşă suma pentru un un duplex penthouse pe două etaje în One57, un celebru zgârie-nori din Manhattan.

Este cel mai mare preţ plătit pentru o locuinţă în New York City.

Apartamentul 90 se întinde pe etajele 89 şi 90, iar priveliştea către Central Park este unică.

Clădirea, gândită de arhitectul Christian De Portzampark, are 210 camere de hotel şi apartamente. Rezidenţii au acces printre altele la o sală de mese de lux, la servicii spa şi piscine.

Potrivit agenţiei imobiliare StreetEasy, în acest moment zece vânzări de apartamente sunt în discuţie, la preţuri între 30 milioane – 60 milioane dolari.

 

 

 

 

Sursa: incont

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDeţinutul din Cluj care a evadat, căutat de trupele speciale. Poliţiştii iau în calcul varianta ca un complice îl protejează
Articolul următorPremierul Victor Ponta este acuzat de abuz în serviciu: "Am depus plângere penală la Parchetul Înaltei Curţi"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments