Cioban din Iași, urmărit pentru că și-a violat ambele fiice, prins de polițiști într-o comună suceveană

0
124

Un cioban care şi-a violat propriile fiice, în vârstă de 12 şi 13 ani, dat în urmărire la începutul anului, a fost prins şi introdus în arest.

 

În urma colaborării dintre Inspectoratul de Poliţie judeţean Iaşi şi cel din Suceava, în comuna Păltinoasa (Suceava) a fost prins Costel Ş., de 37 de ani, din localitatea ieșeană Belceşti, care se sustrăgea măsurii de arestare preventivă pentru viol. Pe numele acestuia, Judecătoria Hîrlău a emis, pe 5 ianuarie, un mandat de arestare preventivă, în lipsă. Persoana urmărită a fost preluată sub escortă şi depusă în arestul IPJ Iaşi, urmând a fi prezentată Judecătoriei Hîrlău, pentru audiere şi confirmarea măsurii arestării. Costel Ş. a fost arestat în lipsă la finele anului trecut, pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală şi rele tratamente aplicate minorilor.

 

Bărbatul, cioban în sat, căzuse în patima alcoolului şi trăia într-o mizerie cruntă, împreună cu nevasta şi cei şase copii. Adesea, îşi teroriza familia, iar pe fata de 12 ani a şi violat-o de mai multe ori, începând din 2012 şi până în noiembrie 2014. „Cu o altă fiică, de 13 ani, a avut acte sexuale atipice. De asemenea, s-a reţinut că dezvoltarea fizică şi mentală a tuturor copiilor a fost pusă în primejdie prin violenţele fizice şi de limbaj. Cele două victime l-au denunţat pe inculpat. Ele au fost luate în plasament”, a precizat Carmina Pascal, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunal.

 

(Sursa: ziarulevenimentul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPetro Poroșenko i-a scris lui Putin. Ce îi cere liderului de la Kremlin
Articolul următorAnghel Iordănescu a conturat lotul României pentru stagiul din Antalya
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments