Credea că o înşală, dar era mai RĂU! Ce i-a făcut soţul noaptea, când dormea, de sute de ori

0
52

O femeie din Marea Britanie a marturisti într-un interviu pentru ITV cumplită drama prin care a trecut după ce a descoperit cine era cu adevărat bărbatul cu care se căsătorise şi cu care avea un copil.

Când l-a cunoscut avea 19 ani şi a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă el era cu opt ani mai în vârstă, scrie Jurnalul.ro. S-au căsătorit, au făcut un copil şi ar fi trebuit să fie împreună o viaţă întreagă, într-o căsnicie aproape de perfecţiune, dar acestea au fost numai vise, care s-au spulberat brutal atunci când a descoperit lângă cine trăia cu adevărat.

Relaţia a început să scârţâie imediat după ce în viaţa lor a apărut fetiţa lor, bărbatul s-a schimbat din ce în ce mai mult, de abia mai comunicau, era din ce în ce mai autoritar şi seara se retrăgea în camera sa, la calculator, şi ieşea de acolo doar după ce ea adormea.

Femeia începuse să creadă că soţul său are o aventură, dar adevărul pe care l-a descoperit într-o dimineaţă a fost mult mai crâncen: bărbatul o viola în timpul nopţii şi înregistra video agresiunile sexuale.

Descoperirea a făcut-o într-o dimineaţă când s-a trezit realizând că soţul sau o molesta sexual cu un obiect.
“Deşi eram îngrozită m-am prefăcut că dorm. Filma totul, a terminat destul de repede după care s-a dus în living, pretinzând că se uită la nişte prostii la televizor”, a mărturisit femeia jurnaliştilor britanici.

După ce soţul sau a plecat la muncă, a fugit la unul dintre vecini şi i-a povestit toată întâmplarea. Acesta a sfătuit-o să îl denunţe pe agresor poliţiei.

Poliţiştii au sosit imediat şi au conficat laptop-ul şi Xbox-ul folosit de soţ. De asemenea, în dormitor, ascunse sub o piesă de mobilier, au fost descoperite alte şapte hard-disk-uri externe.

Pe toate dispozitivele confiscate, anchetatorii au descoperit peste 300 de înregistrări video pornografice, în care bărbatul îşi abuza sexual soţia, în tot acest timp inconştienta.
Poliţiştii au presupus că starea letargică a femeii era provocată de drogurile pe care bărbatul i le-ar fi inoculat, dar testele de laborator nu au fost concludente.

Când anchetatorii mi-au spus că nu sunt obligată să mă uit la imagini deoarece erau tulburătoare, nu m-am gândit că sunt atât de puternice. Păreau scene din filmele pentru adulţi, iar eu nici măcar nu mă mişcăm. Este îngrozitor să vezi cum omul pe care l-ai iubit poate să îţi facă aşa ceva”, a declarat femeia în interviu.

Ţinând cont de probele concludente pe care poliţia le-a pus la dispoziţie, instanţă l-a condamnat pe bărbat la 12 ani de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală.

 

 

 

Sursa: realitatea

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments