Cristi Borcea, din nou tătic!

0
68

Cristi Borcea (44 de ani) a fost dat în judecată de o fostă amantă, avocata Simona Dana Voiculescu. Aceasta și-a dorit ca fostul șef dinamovist să recunoască în fața legii că este tatăl fetiței sale, acum în vârstă de opt ani. Vineri (16 ianuarie), Judecătoria Sectorului 3 a primit rezultatele testului ADN.

Rezultatul a venit chiar cu o zi înainte ca Borcea să împlinească 45 de ani. Acum este sigur că micuța Carolyne, fetița în vârstă de 8 ani a avocatei Simona Dana Voiculescu, este al cincilea copil al milionarului Cristi Borcea, scrie Click.ro.

Viața lui Cristi Borcea s-a schimbat radical în acest an. La 21 februarie, Simona Dana Voiculescu a depus o cerere pentru stabilirea paternității la Judecătoria Sectorului 3. Asta cu doar câteva zile înainte ca cel care ar fi tatăl fetiței sale să fie condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Dosarul transferurilor”. Cristi Borcea s-a trezit astfel că trebuie să se apere, din spatele gratiilor, în războiul declanșat de femeia cu care s-ar fi iubit mai bine de zece ani. Așa că și-a trimis o armată de avocați la proces și a decis să facă testul ADN pentru a fi sigur că fetița, acum în vârstă de 8 ani, este a lui. Rezultatul expertizei va ajunge pe masa judecătorilor, iar în 16 ianuarie, cu doar o zi înainte ca Borcea să împlinescă 45 de ani, a fost fixat următorul termen al procesului.

 

 

 

 

Sursa: realitatea

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments