Descoperire macabră într-un bloc din Argeş. Cu cine ar fi făcut sărbătorile un bărbat de 48 de ani

0
87

Descoperire şocantă într-un bloc din oraşul Costeşti, judeţul Argeş. O femeie de 54 de ani şi iubitul ei, cu şase ani mai tânăr, au fost găsiţi morţi în apartamentul în care locuiau.

Vecinii spun că nu o mai văzuseră pe femeie de dinainte de Crăciun, iar criminaliştii au conturat deja un scenariu sinistru: după urmele de violenţă de pe corpul ei, au dedus că a fost ucisă de partenerul ei de viaţă, care duminică şi-a luat zilele.

Se pare că bărbatul şi-a omorât partenera de viaţă şi, iniţial, a vrut să ţină ascuns acest lucru. Ba chiar ar fi făcut sărbătorile cu cadavrul femeii în casă, presupun vecinii care l-au văzut intrând şi ieşind din apartament.

Surse apropiate anchetei susţin că bărbatul ar fi fost contactat de rudele femeii şi că le-ar fi minţit: le-ar fi spus că ea a plecat şi el nu reuşeşte să o găsească.

Omul, în vârstă de 48 de ani, a fost văzut duminică pentru ultima oară de vecini, care i s-au plâns că miroase urât dinspre apartamentul lui. Le-ar fi răspuns că are în casa nişte carne stricată. După discuţie, bărbatul s-a sinucis.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAdriana Bahmuțeanu A DEPUS ACTELE DE DIVORȚ
Articolul următorMomente de groază pentru Charlie Sheen, după ce un medic i-a spus că ar avea cancer: "Mi-am imaginat propria înmormântare"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments