Europarlamentarul PC Maria Grapini – o nouă lovitură dată gramaticii Limbii Române

0
97

Europarlamentarul PC Maria Grapini continuă în stilul caracteristic să scrie texte cu greșeli gramaticale pe Facebook, deși a fost apostrofată în nenumărate rânduri de presă.

 

Sâmbătă dimineață, Maria Grapini le-a povestit prietenilor virtuali care sunt planurile ei pentru ziua în curs, reușind să facă un dezacord și mai multe greseli de scriere. De asemenea, punctuația pe care aceasta o folosește este una greșită.

 

„Buna dimineata! Este sambata,zi libera dar ne putem odihni activ! Dupa o cafeluta buna,la treaba! Azi mi-am propus sa ma ocup de asociatia culturala Profilarmonia ,a carei presedentia am preluat-o din ianuarie.O mana de oameni inimosi am creat aceasta asociatie pentru a sustine Filarmonica din Timisoara si actiunile culturale din orasul de pe Bega.Cred ca avem nevoue de cultura si educatie pentru a avea o societate mai buna!Azi ma intalnesc si cu biroul judetean a filialei Partidului Conservator Timis,pe care o conduc de noua ani.Ne organizam la inceput de an! Spor la treaba dragilor!”, este mesajul postat de Maria Grapini.

 

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentHackerii Statului Islamic au piratat conturile de Twitter ale mai multor publicații americane. Mesaje înspăimântătoare
Articolul următorDeținuți extrem de periculoși, evadați din Arestul IPJ Cluj
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments