Exploziv! Cu cine s-a iubit Elena Udrea în tinereţe

0
634

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a făcut o dezvăluire de senzaţie în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea. „Tribunul” nu se află la prima „abatere” în cazul buzoiencei. De-a lungul timpului, C.V. Tudor „servind” presei adevărate picanterii despre activităţile trecute şi prezente ale fostei blonde de la Cotroceni.

Vadim a afirmat despre Elena Udrea că în tinereţe ar fi fost iubită de fotbalistul Ilie Stan, adică un fel de echivalent al fetelor de azi celebre pentru legăturile cu fotbalişti cunoscuţi. Partenerul despre care a vorbit Vadim Tudor nu este altul decât fostul jucător şi antrenor al FC Steaua, buzoianul Ilie Stan, care în perioada sa de glorie maximă şi-ar fi tras „gagică” beton.

„Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau. Ea a venit de la Buzău la Bucureşti după el şi se iubeau nebuneşte în maşina lui. Ce, e vreo ruşine asta?”, a declarat C.V. Tudor în cadrul unei emisiuni la Gsp TV.
Citeşte şi: Din Maldive, Elena Udrea sare direct la gâtul lui Iohannis

Ca reacţie la cele declarate, Ilie Stan nu a infirmat total dezvăluirile „Tribunului”. Antrenorul Ilie Stan a spus că a cunoscut-o pe Elena Udrea, pe vremea când era jucătorul echipei din Ghencea, dar nu a confirmat „giugiuleala” despre care a vorbit Vadim Tudor.

„Este un fel de scandal artificial, nu-i nimic adevărat”, a mai precizat antrenorul Ilie Stan, ca răspuns la întrebarea cu privire la Dacia albă şi drumurile Elenei Udrea la Capitală despre care a vorbit C.V. Tudor.

 

 

 

 

 

 

Sursa: obiectiv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentGafă de zile mari la Pro TV. Ce a apărut pe ecran, în direct
Articolul următorPofta de sex a femeilor creşte o dată cu vârsta! Află cum să ţii pasul
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments