Fostul căpital de la FC Botoşani va fi audiat ca martor într-un dosar ce implică „prostituatele pentru VIP-uri“

0
113

Paul Papp, fostul căpitan al echipei FC Botoşani, va fi audiat ca martor într-un dosar cu „prostituate pentru VIP-uri“, scrie Botoşăneanul.ro.

Din câte se pare, fotbaliştii Paul Papp şi Silviu Bălace au fost citaţi ca martori la Tribunalul Vaslui, unde se judecă un dosar despre ”Prostituate pentru VIP-uri”. La termenul de miercuri, n-a fost însă prezent decât Bălace, jucător legitimat în prezent la divizionara secundă ACS Poli Timişoara.

 Papp însă n-a putut veni la audieri deoarece se află în cantonament cu echipa sa de club, Steaua, în Spania. Fundaşul ”roş-albaştrilor” va fi adus cu mandat la următorul termen, care este programat la sfârşitul acestei luni.

 La începutul anului trecut, vasluianul Viorel Rusu a fost arestat acuzat sub acuzaţia de proxenetism. Concret, Rusu ar fi racolat din liceele vasluiene minore, pe care le convingea, de bună voie sau prin ameninţări, să se prostitueze. De nurii fetelor s-ar fi bucurat și doi foşti fotbaliști Silviu Bălace și Paul Papp.

 De cealaltă parte, fostul jucător al echipei botoșănene a declarat faptul că nu știe de ce apare numele său în dosar.

 „N-am nicio implicare, n-am avut niciodată de-a face cu respectivele fete. Nu ştiu de ce numele meu apare în acest dosar. Poate că ar trebui să-l întrebaţi de asta pe cel care a fost arestat.Am dat o declaraţie anchetatorilor care se ocupă de caz, iar acum am fost chemat la tribunal pentru a fi întrebat dacă îmi menţin declaraţia. Sunt citat ca martor“, a declarat Paul Papp, fotbalistul lansat de FC Botoșani.

 

 

 

 

Sursa: somax

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTragedie în comuna ieșeană Comarna. Doi bătrâni și-au pierdut viața arși de vii, iar vecina lor a murit de spaimă
Articolul următor„Lumbersexualii”, o nouă tipologie masculină. Cu ce se deosebesc de hipsteri sau metrosexuali
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments