FOTO. Propagandă anti-Kremlin în magazinele din Lituania

0
66

În Lituania în serios s-au apucat de propaganda antirusă şi de la anul nou, mărfurile producătorilor, care se promoveaza prin plasarea publicității în mass-media fidelă Kremlinului, vor fi marcate cu un sticker cu imaginea gândacului de Colorado. Această acţiune în Lituania este organizată de un grup de iniţiativă, care prin intermediul paginii sale de facebook, previne companiile lituaniene că produsele lor  pot fi „marcate ruşinos”, scrie un blogger din Odesa, citat de deschide.md.

„Noi îndemnăm toate companiile din țară să nu încheie acorduri de amplasare a publicităţii cu canalele ruse în 2015. Voi finanţaţi propaganda Kremlinului în Lituania”, se spune într-un mesaj al activiştilor lituanieni.

„Agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei reprezintă un pericol major și pentru Lituania, pentru că atâta timp cât ai un vecin neadecvat (Rusia), nu se poate de gândit la un viitor prosper. De aceea orice activitate financiară cu agresorul, este susţinerea unui regim totalitar cu apucături imperialiste”, scrie bloggerul Zloy Odessit.

 

 

 

 

 
 
 
 
(Sursa: deschide.md)
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments