George Maior, despre cazul Udrea şi Bica la Paris: Nu am făcut jocuri sau combinaţii

0
66

George Maior a vorbit, sâmbătă seara, într-un interviu acordat B1 TV, despre implicarea SRI în scandalul apariţiei fotografiilor de la Paris cu Elena Udrea şi fosta şefă a DIICOT Alina Bica.

„Am predat un raport, vorbesc din perspectiva SRI, strict-secret, pe această chestiune. Nu era implicat SRI-ul. Sub nicio formă! Şi preşedintele Traian Băsescu afirma că a primit acest raport. Am avut multe discuţii. L-am asigurat că, din punct de vedere al Serviciului, nu există implicări pe linie politică, era vorba de campanie electorală. Nu am făcut, ca să citez, „jocuri” sau „combinaţii”, sau alte lucruri care să iasă din deontologia profesională„, a declarat George Maior.

Reamintim că, la finalul lui octombrie, anul trecut, blogul „Jos Cenzura” a publicat mai multe fotografii făcute la Paris, în care apăreau Elena Udrea, fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, şi Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii. Cele trei ar fi fost în Franţa în februarie, într-o vizită privată.

 

 

 

 

 

Sursa: realitatea

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVeşti TRISTE pentru Horia Brenciu! Această DEMISIE de la Antena 1 l-a bulversat
Articolul următorBiserica Ortodoxă cere credincioșilor să apeleze la rațiune în privința cardului de sănătate. Organizațiile religioase se tem de combinația ”card”/”drac”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments