Halep urcă FedCup în top 3 cele mai vândute evenimente din România. Câte bilete s-au vândut pentru meciul la care şi-a anunţat prezenţa şi preşedintele Iohannis

0
75

 Performanţele obţinute de Simona Halep în circuitul WTA şi locul 3 pe care aceasta îl ocupă în lume au trezit interesul românilor pentru tenis. Astfel, meciul de Fed Cup, dintre România şi Spania, din turul I al Grupei Mondiale a II-a, programat la Galaţi, între 7 şi 8  februarie este al treilea cel mai bine vândut eveniment din România.

Doar concertul lui Andre Rieu din luna iunie din Piaţa Constituţiei şi spectacolul Cirque du Soleil Quidam de la Romexpo de la sfârşitul lunii ianuarie au reuşit să vândă mai multe bilete. „Este un top care se face pe baza mărimii evenimentului şi a numărului de bilete vândute. După fotbal, şi tenisul a început să se bucure de popularitate. Până acum s-au vândut mai mult de jumătate din biletele puse în vânzare pentru meciul de Fed Cup”, ne-a declarat unul dintre oficialii firmelor care pun în vânzare aceste bilete. Federaţia Română de Tenis a anunţat că  în jur de 4.500 de bilete au fost puse în vânzare pentru meciul de la Galaţi, până în acest moment fiind vândute 3.800 de bilete.

TOP 10 al celor mai bine vândute eventimente din România:
1. Andre Rieu
2. Cirque du Soleil
3. Meciul de FedCup
4. Richard Clayderman
5. ToTo
6. Delia
7. Mariza
8. Joaquin Cortes
9. Godsmack
10. 3 Sud Est- Pentru Ea
 
Partida de Fed Cup se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (7 februarie), iar duminică (8 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcţie de rezultat). Obiectivul fetelor este acela de a urca în Grupa Mondială principală.

Biletele pentru meciul de Fed Cup au fost puse în vânzare,la sfârşitul lunii decembrie, la preţul de 60 de lei pe zi. Tichetele vor include accesul la toate meciurile care vor avea loc pe Arena „Dunărea” din Galaţi, în ziua respectivă. Biletele sunt disponibile la nivel naţional, în reţeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti şi Humanitas) şi pe site-ul www.eventim.ro.  Elevii, studenţii şi pensionarii îşi vor putea achiziţiona bilete la preţ redus (40 de lei/zi), iar intrarea în arenă se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete sunt limitate la 500 de locuri pe zi.

    patinoarul „Dunărea” din Galaţi are o capacitate de 4.500 de locuri, ci posibilitate de extindere la 5.000 de locuri
    patinoarul din Galaţi a mai găzduit în afara meciurilor de hochei, gale de box şi K1, spectacole de patinaj şi concerte de muzică

Iohannis, suporter la meciul fetelor

Mai mult, la meciul de la Galaţi va fi prezent şi preşedintele României, Klaus Iohannis, care a acceptat provocarea Simonei Halep (3 WTA) de a cânta împreună imnul la debutul întâlnirii. În urmă cu o lună, ProSport lansa campania „România sportului bine făcut”, în care Simona Halep îi adresa o întrebare preşedintelui ales, întrebare la care a primit imediat răspuns.

„Pentru că sunteţi un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, d-le Preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galaţi, să cântăm împreună imnul naţional al ţării noastre?”, lansa Simona provocarea.
 

“Îi mulţumesc domnişoarei Simona Halep pentru încredere şi întrebare. Răspunsul meu este: Da, se poate”, i-a răspuns Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

Sursa: prosport

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentREACŢIA fondatorului FACEBOOK după ATACUL TERORIST de la Paris: „Un extremist m-a condamnat la moarte”!
Articolul următorNoapte de coșmar într-o familie din Pașcani. Cuțite, topoare și pumni dați la întâmplare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments