Horoscop zilnic 11 ianuarie 2015. Vărsătorii au parte de o surpriză, iar Berbecii îşi întâlnesc marea dragoste

0
84

Horoscop zilnic, 11 ianuarie 2015, prezentat de Neţi Sandu. Vibraţia zilei este 11, număr maestru, al înţelepciunii şi atunci să fim atenţi la semne.

CAPRICORN
O stare de bună dispoziţie, poate vine cineva de care vă e dor sau vă conversaţi doar pe net şi va asigura că sentimentele faţă de voi sunt mai vii ca oricând. Se poate să le faceţi cinste prietenilor cu o masă la restaurant sau cu o ieşire la film, pe pârtie, într-un club.

VĂRSĂTOR
Vă faceţi timp pentru cei care v-au invitat la o cafea, să jucaţi table, canasta, să petreceţi câteva ore împreună, de drag, şi o să vă priască. O să vedeţi cui îi pasă de voi şi ar fi nemaipomenit să fie exact acea persoană la care şi vouă vă sta gândul în permanenţă.

PEŞTI
O să refaceţi cercul de prieteni, poate va mai faceţi şi alte cunoştinţe, vă puneţi la curent cu noutăţile de sezon şi o să fiţi în mare formă. Poate vă duceţi cu grupul de prieteni la săniuş, pe o pârtie de schi să faceţi un pic de mişcare, fie şi doar pentru cei mici.

BERBEC
Întâlnire emoţionantă, poate revine cineva după o lungă absenţă sau va da răspunsul la o întrebare pusă anul trecut – pare să fie convenabil răspunsul. E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva de care o să vă simţiţi atraşi sufleteşte şi poate fi marea voastră dragoste.

TAUR
Se poate să petreceţi mare parte din zi pe drum, poate faceţi un dus-întors la prieteni, rude sau vă-ntoarceţi de pe unde-aţi fost plecaţi, să fiţi acasă până la nopate. O să luaţi legătura cu cineva care v-aşteaptă într-o vacanţă pe undeva prin ţară, sau în străinătate şi stabiliţi ce şi cum.

GEMENI
O să cheltuiţi atât cât e nevoie, fără să vă uitaţi la bani, ca să-i faceţi fericiţi şi pe ai voştri şi pe prieteni, să vă meargă la suflet tuturor. Poate v-aşteaptă cineva cu masa ori să practicaţi un sport de agrement şi o să fie şi pe gustul vostru oferta zilei.

RAC
Se poate să aveţi de ales între a vă duce la rudele apropiate şi să le chemaţi pe la voi, pentru că vă place mai mult să fiţi gazde ospitaliere. Se poate s-aveţi o discuţie decisivă cu partenerul de viaţă şi să vă puneţi de acord în privinţa unei chestiuni de cuplu.

LEU
O să le fiţi de mare ajutor unor persoane mai în vârstă şi o să facă o economie la bani, poate le luaţi nişte medicamente sau ceva de mâncare. Prietenii vă aşteaptă cu braţele deschise şi o să faceţi cumva să vă întâlniţi pe rând sau cu toţi odată la vreo petrecere.

FECIOARĂ
E posibil să primiţi ceva în dar de la nişte oameni care vă iubesc şi să se umple un gol sufletesc, să prindeţi puteri pe mai departe. Un schimb de mesaje, de emoţii cu cineva care-şi face drum către inima voastră şi până la toamnă se poate definitiva relaţia, să vă căsătoriţi.

BALANŢA
O să vă delectaţi cu activităţile preferate, să faceţi mişcare sau să vă puneţi în valoare nişte calităţi, poate va-nscrieti într-o competiţie, aveţi meci. Reapare cineva în care v-aţi pus mari speranţe şi o să vedeţi mai limpede unde poate duce această relaţie.

SCORPION
Aţi putea prelungi un sejur acolo unde vă puteţi destinde, cu încă o zi, două, în funcţie de buget sau de zilele libere pe care vi le puteţi lua de la serviciu. Daţi o fugă până la fraţi, surori, veri, să vă îmbrăţişaţi pe noul an şi să vă doriţi unii, altora toate lucrurile bune.

SĂGETĂTOR
O excursie de-o zi v-ar remonta, dacă n-aţi apucat un sejur de câteva zile ca să vă relaxaţi, să faceţi şi sport, aşa cum obişnuiaţi iarna. Se poate să v-anunţe cineva c-aveţi de luat nişte bani şi poate aveţi curaj să ieşiţi la masă în oraş, în contul acelei sume.

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments