Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2015. Săgetătorii primesc o veste importantă, iar Racii pot începe o nouă relaţie intensă

0
48

 Horoscop zilnic, 18 ianuarie 2015, prezentat de Neţi Sandu.

CAPRICORN

Aţi putea trage un chef pe cinste şi să primiţi şi ceva în dar, cu un prilej anume, o fi ziua voastră de naştere sau aţi câştigat un concurs. Poate alegeţi cea mai economicoasa varianta de distracţie, vă duceţi la plimbare, la săniuş, să vă daţi cu placa sau la un film, o cafea.

VĂRSĂTOR

Întâlnire amicală şi poate puneţi la cale un proiect de timp liber, vă implicaţi în activitatea unei fundaţii, a unui club poate. E posibil să cereţi părerea unui prieten – avocat – care să vă îndrume să vă recuperaţi bani, bunuri, onoare pătată.

PEŞTI

Aveţi program de vizite, întâlniri la o cafea, poate vă duceţi la un spectacol sau o fi un meci, o întrecere pe pârtie, pare să fie şi palpitant, la un moment dat. Foarte posibil rendez-vous şi o să vă puteţi spune părerea despre cum aţi vrea să împărţiţi responsabilităţile în cuplu.

BERBEC

Invitaţie de onoare la o ceremonie religioasă, se căsătoresc nişte prieteni sau rude, are loc o festivitate de premiere şi o să fie emoţionant. O să cunoaşteţi lume nouă la petrecerea de diseară şi veţi cultiva câteva dintre aceste relaţii, poate veţi face afaceri împreună.

TAUR

Surprize plăcute din partea celor care vă iubesc şi poate-aveti şi voi un gest de răspuns, le gătiţi ceva bun musafirilor care vin pe la voi. Se pare c-o să cheltuiţi nişte bani ca să le luaţi un cadou unor proaspăt căsătoriţi sau unui nou-născut.

GEMENI

Aţi putea parcurge kilometri buni pe autostrada până la o pârtie de schi, să vă faceţi o plăcere, să le oferiţi şi alor voştri câteva ore de răsfăţ, la săniuş sau la un SPA, la hotel. Întâlnire cu cineva care o să vrea să fiţi împreună şi relaţia se dezvoltă, o să vedeţi, în ritmul ei, mai lent.

RAC

Vă invita nişte prieteni în vizită, la un grătar, poate fi o petrecere în toată regula şi se poate să v-alegeţi şi cu noi prieteni sau cu un partener de suflet. Cineva de care vi s-a lipit sufletul va căuta, vrea să vă-ntâlniţi şi relaţia va fi şi mai intensă.

LEU

E rost de plimbare şi o să vedeţi şi un târg, o expoziţie, dacă nu sunteţi amatori de schi, de patiunaj.

FECIOARĂ

Se poate să puneţi umărul la nişte pregătiri de nuntă sau e o aniversare cu numeroşi invitaţi şi o să vă implicaţi de la-nceput până la sfârşit în tot ce ţine de organizare. Prietenii vor să ieşiţi la plimbare, la film, la un săniuş, la shopping, oriunde va place să fiţi împreună.

BALANŢA

Posibilă reuniune de familie pentru că sărbătoriţi un succes sau pe unul dintre membrii familiei ori poate veţi face cunoştinţă cu viitoare rude prin alianţă. Se poate să primiţi un cadou – de casă nouă sau de casă proaspăt renovată, e un prilej să faceţi o trataţie.

SCORPION

Poate-i chemaţi pe la voi pe nişte prieteni care au ceva important să vă comunice şi poate şi voi lor, o să vă bucuraţi, oricum, de noutăţile pe care le veţi afla. Poate luaţi o decizie referitoare la relaţia de cuplu, la timpul pe care-l veţi dedica familiei, copilului.

SĂGETĂTOR

O prezenţă deosebită, un posibil cadou, o invitaţie la masă, o declaraţie de dragoste, se poate întâmpla ceva care să vă meargă la suflet. O veste pe care-o aşteptaţi demult soseşte, şi poate are legătură cu fericirea voastră – viaţa o să capete alt sens de-aici încolo.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments