Horoscop zilnic, joi, 22 ianuarie 2015. Concentraţi-vă pe cristalizarea ideilor şi urmărea unui plan!

0
139

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de azi

Berbec
Concentrează-te astăzi pe cristalizarea ideilor şi pe urmărea unui plan etapizat de punere în practică a planurilor tale. Mergi cu încredere mai departe, chiar dacă poţi traversa momente de îndoială, delimitând zona intuitivă, benefică, de tendinţa de a lăsa pe mâine ce poţi face astăzi. Energia nu-ţi este tocmai la un nivel optim, aşa că alege doar compania celor apropiaţi.

Taur
Chiar dacă eşti tentat să atragi atenţia supra ta, astăzi ţi-ar fi de mai mult folos dacă vei deveni atent la mediul ambiant şi la oamenii cu care ai de-a face, interesele ascunse fiind acum în plină desfăşurare. Lasă deocamdată la rândul tău mai puţin la vedere transformările prin care treci, în special legate de putere şi bani şi ţine cont în principal de considerentele practice.

Gemeni
Există şansa de a constata că anumite planuri şi parteneriate nu decurg întocmai cum te aşteptai, fiind la mijloc neconcordante de opinie sau de natură legislativă. Însă, le poţi reevalua, la fel şi modul tău de abordare, astfel încât obiectivele să fie mult mai clar definite, cu aşteptări realiste şi cu regulamente respectate. Atenţie la tendinţele idealiste, acum destul de puternice.

Rac
Dacă nu te pierzi cu hrănirea temerilor interioare şi accepţi realitatea cotidiană aşa cum este ea, astăzi ai putea avea mult spor în parcurgerea disciplinată a paşilor necesari pentru a-ţi consolida un loc la serviciu. Partea a doua a zilei este propice demersurilor de natură spirituală decât activităţilor mundane, aşa că alocă-ţi timp şi pentru necesitatea de a obţine un echilibru sufletesc.

Leu
Astăzi, în relaţiile parteneriale, ai capacitatea de a-ţi evalua obiectiv limitele dar şi de a scoate maximul din situaţiile date, cu ajutorul unui raţionament detaşat. Anumite speculaţii riscante dar şi unele sentimente îşi pot arăta acum latura cea înşelătoare, aşa că îţi este în avantaj să ţii cont de semnalele subtile pe care le percepi, în loc să fii acum mai tolerant decât este cazul.

Fecioară
Axează-te astăzi pe rezolvarea eficienta, poate cu o notă de originalitate, a chestiunilor de rutină, de la serviciu sau de acasă. Pot exista aşteptări nerealiste din partea partenerului de viaţă sau lucruri trecute cu vederea care nu mai pot fi ignorate, deci sinceritatea şi privirea în faţa a realităţii ar trebui să fie prioritare, dacă nu vrei să rămâi într-o zonă romantică şi imaginară.

Balanţa
Originalitatea şi inspiraţia artistică îşi pot găsi mai uşor astăzi o cale de exprimare concretă şi practică, important fiind să te ţii de ceea ce ţi-ai propus, fără a te îndoi de ideile tale. Ambiguităţile în relaţia cu colegii ar trebui privite cu responsabilitate, dacă nu doreşti să îţi complici şi mai mult existenta. A doua parte a zilei dedic-o relaxării şi încărcării energetice într-o ambiantă retrasă.

Scorpion
Deşi eşti însoţit în acest interval de o doză mare de idealism dar şi de inspiraţie, suplimentar te poţi folosi de ajutorul nesperat şi neconvenţional al familiei pentru a-ţi recăpăta încrederea în resursele tale interioare. Nu ignoră total realitatea, însă nici nu scapa printre degete momente de mare senzitivitate care te pot purta pe tărâmuri cu trăiri abundente.

Săgetător
Anumite aspecte legate de casă şi familie pot ieşi acum la iveală, risipindu-se aşteptările în lumina crudă a realităţii. Însă, poţi face acum o analiză obiectivă a situaţiei şi a modului de a reacţiona, asta însemnând lăsarea în plan secund a tendinţelor egotice. Sinceritatea va cântări mult, mai ales dacă trebuie să alegi ce anume să accepţi şi unde este cazul să vii cu alte idei.

Capricorn
Ai suficiente resurse interioare pentru a depăşi sentimente de îndoială şi neclarităţi emoţionale care poate te ţin acum pe loc. Însă, trebuie să te mobilizezi să-ţi faci ordine în gânduri, să renunţi la scenarii iluzorii, dar fără a-ţi închide chemarea de a-i ajuta pe cei din jur mai puţin norocoşi sau de a exprima prin diverse forme emoţiile tale profunde pe care le experimentezi.

Vărsător
Trecând peste agitaţia neproductivă a primei jumătăţi de zi, ai totuşi şanse de a structură cu mai mult spor planurile tale ambiţioase, extrăgând maximul din ceea ce oferă mediul social în care te desfăşori. Sectorul banilor are nevoie însă de o abordare mult mai realistă şi de adoptarea unei discipline pe care să o urmezi, asta dacă nu doreşti să suporţi urmările ignorării semnalelor de alarmă.

Peşti
Toate mesajele pe care le primeşti acum, pe cai cât se poate de diverse şi neconvenţionale ar fi indicat să le stochezi în linişte, cu răbdare, folosindu-te de ele în viitor, la timpul potrivit. Totul este să menţii în permanenţă ancorarea în concret, mai ales că acum visarea cu ochii deschişi poate fi cea mai tentanta şi plăcută modalitate de petrecere a timpului.

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments