Horoscop zilnic, marţi, 13 ianuarie 2015. Capricornii ar face tot posibilul pentru a-i vedea pe cei din jurul lor fericiţi

0
67

Iată ce ne rezervă astrele azi 13 ianuarie

Berbec
Nu prea pari a da dovadă de emoţii, de empatie şi compasiune. Mai mult, nici persoana iubită se pare că nu mai beneficiază de demonstrarea sentimentelor pe care i le porţi. Pe de altă parte, deşi prietenii îţi spun cum văd ei lucrurile, se pare că pe tine nu te prea interesează acest aspect. Nu uita, ce semeni, aia culegi.

Taur
Este bine să fii atent ce dai de înţeles celor din jur, mai ales dacă este vorba despre prieteni. Mai ales dacă intenţionezi să flirtezi cu o persoană din anturajul tău. Este posibil să strici o prietenie pentru ceva ce nu îţi este, încă, definit. Pe de altă parte, deşi îţi doreşti să ai parte de mai multă aventura la locul de muncă, este indicat să te mulţumeşti cu ceea ce ai. Deocamdată.

Gemeni
Nu ar trebui să te intereseze rezultatul final al muncii tale, atât timp cât ceea ce faci aparţine de domeniul artei. Fii pe atât de creativ pe cât poţi fi, uitând de rigori şi restricţii, de cutume şi de legi făcute pentru a fi încălcate. Deşi te interesează mai mult cariera decât orice aspect care ţine de planul romantic, fii deschis oricăror posibilităţi, astăzi. Dragostea îţi dă târcoale…

Rac
Destul de bogată în trăiri interioare, această zi. Deşi natura ta este una emoţională, astăzi eşti obligat să îţi asculţi raţiunea. Dealtfel, genul acesta de conflict este prezent mereu în viaţa ta, dar nu într-o măsură atât de mare, cum este astăzi. Este de preferat să nu te laşi dus de val, vrăjit de farmecele unei persoane pe care abia ai întâlnit-o. Cel puţin, nu astăzi.

Leu
Oricât de ocupat ai fi, rezervă-ţi ceva timp şi pentru ceea ce simţi, astăzi. Acordă atenţie persoanei iubite. Oferă-i chiar şi un cadou, deoarece zâmbetul de pe faţa acestei persoane îţi va hrăni sufletul, cu bucurie. Ar fi bine dacă ţi-ai putea lua o zi liberă, dacă ai reuşi să amâni pe alte zile ceea ce ar fi trebuit să faci astăzi. O zi care ar trebui petrecută şezând pe un divan confortabil şi citind cartea preferată…

Fecioara
Poţi fi foarte combativ, astăzi. Ai argumente care ar îngenunchia orice tribun. Este indicat, însă, să nu abuzezi de această calitate, în special în ceea ce priveşte persoana alături de care îţi trăieşti zilele. Nu uita, ar trebui să faceţi echipa, nicidecum tabere separate implicate într-un război de anvergură.

Balanţa
Aspectul favorabil format de Venus, cea care administrează energiile semnului tău solar, împreună cu Uranus, aduce un suflu nou în viaţa ta amoroasă, incpand de astăzi. Probabil că, dacă nu eşti încă implicat într-o relaţie, de astăzi vei avea mari şanse să-ţi găseşti perechea, fără prea multă trudă. Fii, însă, atent şi evită aroganta sau toanele.

Scorpion
Trebuie să te împaci cu propriile-ţi gânduri, cele care nu ţi-au dat pace până acum. De aici şi oscilaţiile emoţionale de care ai parte, astăzi. În altă ordine de idei, nu îţi este recomandat să faci schimbări doar de dragul schimbărilor. Sau, cel puţin, să nu iei aceste decizii, astăzi. Vestea bună este aceea că, de îndată ce se lasă seara, distracţia se anunţă a fi parte din viaţa ta.

Săgetător
Ar fi bine dacă ţi-ai aminti că nimic nu durează la infinit, astăzi. Nici răul pe care îl percepi, nici binele de care crezi că ai parte. În schimb, pentru că este o zi destul de controversată, în ceea ce te priveşte, este indicat să îţi împărtăşeşti problemele cu persoana în care ai cea mai mare încredere, deoarece ai nevoie de sfaturi sincere şi obiective.

Capricorn
Ai face tot posibilul pentru a-i vedea pe cei din jurul tău fericiţi. Indiferent dacă este vorba despre cadouri, despre bani sau despre o vorbă bună, de fiecare dată dai fără a avea pretenţia de a primi înapoi, ceva. Nu uita, însă, de tine şi de viitorul tău. Şi ţie trebuie să-ţi faci, astăzi, un cadou; anume acela al unei direcţii viitoare pe care vrei să o urmezi.

Vărsător
Agitaţia este starea de fapt de care ai parte, astăzi. Nu te linişteşti uşor şi, deşi pari foarte calm în ochii celorlalţi, mintea-ţi zburda pe nemărginitele Câmpii Elizee ale imaginaţiei. Totul este perfect atât timp cât reuşeşti să te concentrezi pe soluţionarea problemelor apărute, fără a te supra-incarca.

Peşti
Orientat mai mult decât de obicei către cei din jur şi către nevoile acestora, percepi şi cea mai subtilă dintre nuanţele exprimate de aceşti oameni. Nu da înapoi atunci când îţi cerut ajutorul; eşti mai puternic decât îţi poţi imagina şi poţi purta o povară în plus, atunci când este cazul. Astăzi poţi fi cu lejeritate modelul pe care ceilalţi trebuie să îl urmeze…

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCASA ALBĂ regretă că nu a trimis un oficial de RANG ÎNALT la Marșul Solidarității de la PARIS
Articolul următorGrevă spontană la Spitalul Judeţean Tulcea. Sute de oameni, nemulţumiţi de salariile mici
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments