Horoscop zilnic, miercuri, 21 ianuarie 2015. Mercur e retrograd, totul e dat peste cap

0
67

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de azi

Berbec
Odată cu retrogradarea planetei Mercur, eşti invitat să-ţi reanalizezi atât gândurile dar şi sentimentele referitoare la abilităţile tale creative. Deşi poate încă mai cauţi încurajări, este timpul să acorzi suficient credit planurilor tale de viitor îndrăzneţe dar şi să ai în vedere, pentru a face progrese, reconfigurarea cercului de prieteni sau a mediilor sociale pe care le frecventezi.

Taur
Dacă simţi că direcţia ta în viaţă sau doar cariera nu ţi-au oferit satisfacţiile dorite, începe de astăzi un răstimp favorabil abordării unui drum neîncercat până acum, original şi ambiţios. Nu lua încă hotărâri definitive, doar propune-ţi o strategie nouă, care să nu mai păstreze repere din trecut. Cu cât vei ieşi mai mult din tiparele care te reţin la modul subconştient, cu atât vei fi mai câştigat.

Gemeni
De astăzi, Mercur, guvernatorul zodiei tale retrogradează, fapt ceea ce marchează o perioadă de reanalizare a modului cum gândeşti, a principiilor tale de viaţă dar şi a activităţilor de grup care au ca scop oferirea de informaţie nouă celor din jur. Propune-ţi să identifici tiparele mentale învechite, la care încă nu ai renunţat, având în vedere o abordare altruistă şi inovativa.

Rac
Începând de azi, timp de trei săptămâni este recomandat să-ţi reevaluezi situaţia financiară, dar fără a face demersuri legale de a cumpăra, vinde sau împrumuta bani de la bancă. Acum, doar documentează-te bine. Tot în acest interval, ai ocazia de a lăsa în urma anxietăţi de natură emoţională şi de a privi chestiunile intime dintr-o perspectivă detaşată, mai cerebrală.

Leu
Cu siguranţă tentaţia de a încerca o altă abordare în sectorul relaţional este puternic resimţită, însă nu a venit încă momentul pentru deciziile finale. Ai timp să experimentezi, să reiei în calcul anumite legături sentimentale care pot reapare în peisaj, dar ar fi ideal să porneşti cumva de la zero. De asemenea, ai în vedere extinderea cercului social şi contactele cu oameni cu vederi avangardiste.

Fecioara
Odată cu retrogradarea lui Mercur, guvernatorul zodiei tale, se deschide un interval propice reevaluării situaţiei de la locul de muncă, în mod special a colectivului din care faci parte. Nu cauta confirmări din afară, ci ai încredere că poţi aborda cu totul altfel lucrurile, inclusiv cu sporirea beneficiilor băneşti. Chiar şi stilul de viaţă ar trebui regândit, precum şi acceptarea unor terapii inovative.

Balanţa
Sectorul creativităţii se cere regândit începând de azi, căutând acele modalităţi prin care poţi fi original, dar în acelaşi timp, să te bucuri de ceea ce faci. Trebuie doar să fii încrezător. Inclusiv relaţia cu copiii dar şi cu persoana iubită are nevoie de un suflu de aer proaspăt, lăsând în urma ceea ce nu a mers în favoarea reconsiderării unei abordări cu totul inedite şi nonconformiste.

Scorpion
Dacă ai planuri nou-nouţe legate de căminul tău, oferă-ţi timp de reflecţie şi studiu amănunţit, fiindcă Mercur retrograd îţi poate face surprize nu tocmai plăcute sau încerca nervii. Şi relaţia cu propria familie necesită o abordare diferită, în care ar fi cazul să pui accent pe mărirea gradului de independenţă şi renunţarea la reflexele posesive care îţi dau false sentimente de siguranţă.

Săgetător
Retrogradarea planetei comunicării invita în această perioadă mai mult la introspecţie decât la exprimări şi acţiuni făţişe. Ai de revizuit la rece, detaşat, modul cum gândeşti, ce judecaţi rulează programe depăşite şi unde este cazul să vii cu abordări inspirate, originale, neconvenţionale. Nerăbdător şi dornic de a experimenta, cauta să eviţi complicaţii la drum sau mânuind imprudent electronicele.

Capricorn
Sectorul financiar se cere revizuit începând de astăzi, căutând un echilibru între ceea ce oferi cu generozitate şi ceea ce se cuvine să primeşti. Ai la dispoziţie trei săptămâni să-ţi reconfigurezi strategia, venind cu idei originale de a-ţi spori veniturile, din zone pe care nu le aveai în vedere. În plus, ai ocazia să accesezi acele resurse creative interioare, care îţi pot consolida încrederea de sine.

Vărsător
Nonconformismul nu ţi-e străin niciodată, dar în următoarele trei săptămâni s-ar putea spune că eşti provocat să te reinvetezi, atât la interior cât şi în modul cum alegi să te prezinţi apoi în lume. Reflectează la ceea ce te face cu totul special, cum îţi poţi exprima ideile şi viziunile tale progresiste şi mai ales ce planuri de viitor merită dezvoltate şi în ce medii sociale.

Peşti
Poate eşti tentat să treci cât mai repede la fapte, însă momentul prielnic nu a venit. Iar retrogradarea planetei comunicării vine să te invite la cernerea cerebrală a multitudinii de mesaje intuitive şi idei inspirate, pentru a stabili la final, peste trei săptămâni, în care merită să investeşti energie şi resurse. Dacă există tipare emoţionale care îţi afectează deciziile, identifică-le şi desprinde-te de acestea.

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments