Horoscopul sexual al săptămânii 12-18 ianuarie

0
71

Iată ce ne rezervă astrele pentru această săptămâna

Berbec
Eşti înclinat să vorbeşti cu toată lumea despre sentimentele tale. Vrei să fii mai apropiat de oameni, să îţi dezvolţi relaţiile, să-i asculţi pe ceilalţi, să încerci experienţe noi. Dacă eşti singur, s-ar putea să reiei legătură cu o mai veche pasiune.

Taur
Relaţia de cuplu este destul de agresivă şi competitivă, iar conflictele apar pe seama dorinţei fiecăruia de a fi “şef”. Taurii singuri pot începe o relaţie nouă, graţie iniţiativei şi puterii de convingere.

Gemeni
 Îţi exprimi cu uşurinţă sentimentele şi, pe de altă parte, îi asculţi pe ceilalţi. Este o perioadă excelentă pentru împărtăşirea viselor şi dorinţelor, astfel încât să afli mai multe despre partenerul de cuplu. Comunici foarte bine cu persoanele de sex opus.

 Rac
Traversezi o perioadă plină de frustari din cauza faptului că dorinţele tale nu se îndeplinesc atunci când vrei tu. Relaţiile cu persoanele de sex opus nu sunt deloc confortabile, iar lipsa încrederii de sine te transformă într-o persoană irascibilă.

Leu
Încurcate sunt căile iubirii săptămâna aceasta. Dorinţa sexuală este la cote înalte, însă eşti egoist şi te gândeşti mai mult la nevoile tale, decât la cele ale partenerului, ceea ce face că interacţiunile cu acesta să fie foarte tensionate.

 Fecioară
Eşti romantic şi cuceritor, flirtezi cu partenerul de cuplu şi eşti neobosit în a-i arăta partnerul de viaţa cât de mult îl iubeşti. Dacă eşti singur s-ar putea să te îndrăgosteşti de o persoană pe care abia o întâlneşti. Eşti deschis şi pregătit pentru o nouă aventură.

Balanţa
Eşti iraţional, compulsiv şi chiar agresiv. Amintiri din copilărie te năpădesc, eşti morocănos, te copleşesc emoţii puternice. Nu te înţelegi cu persoana iubită şi eşti tot timpul certăreţ. Găseşti motiv de harta în orice.
 
 Scorpion
Relaţiile de prietenie şi de dragoste sunt armonioase. Eşti drăgăstos şi îţi arăţi cu uşurinţă sentimentele. Scorpionii singuri îşi pot întâlni jumătatea şi se anunţă o perioadă propice pentru momente romantice.

Săgetător
Eşti nerăbdător, sângele îţi circula cu rapiditate şi devii nervos. Sentimente pe care nu le-ai rezolvat pot ieşi la suprafaţă în izbucniri nervoase. Oricine te poate enerva: părinţi, partenerul de cuplu, copiii.
 
 Capricorn
Eşti incojurat de dragoste, frumuseţe, plăcere. Te simţi special şi eşti prietenos. Căldură cu care îi înconjori pe ceilalţi te fac să radiezi de fericire. Capricornii singuri pot intra într-o nouă relaţie şi toate eforturile lor de a cuceri sunt răsplătite.

 

 

 

 

Sursa: sfatulparintilor

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBani, nu ştiinţă! Student la examen: Dacă nu ar mai fi ăştia ca mine, nu v-aţi mai lua salariul
Articolul următorIon Columbeanu, atac dur la Moni Gabor: "Irina nu-i simte lipsa mamei, dar ştie că are una!"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments