Incendiu la un service auto din Bistriţa – Năsăud. O investiţie de 100.000 de euro, făcută scrum în câteva minute

0
57

Un incendiu de proporţii a izbucnit vineri noapte la un service auto din judeţul Bistriţa Năsăud. Flăcările înalte de peste 10 metri au făcut scrum o investiţie de 100.000 de euro, pe care din nefericire proprietarul nu apucase să o asigure.

În incendiu au ars şi trei maşini care se aflau în hala pentru reparaţii.

Localnicii spun că flăcările erau atât de mari încât se vedeau de la un kilometru distanţă. Speriaţi, oamenii au sunat imediat la 112. Mai bine de două ore s-au chinuit pompierii să stingă focul ce a înghiţit rapid structura şi acoperişul din lemn. Din cele şapte maşini care se aflau în service la izbucnirea incendiului, proprietarul halei a reuşit să salveze doar patru.

„Maşinile erau fără curent în ele. Nici una nu avea curent. Nu a plecat de la maşini, că maşinile erau fără curent în ele, erau fără baterii. Urma să fac dezmembrarea acum. Scurt circuit şi podul era de lemn”, a spus Valentin Coptil, proprietarul service-ului.

Proprietarul spune că, după ce a investit 100.000 de euro, aştepta acum ultimele autorizaţii. Pentru că actele nu erau complete, nu a apucat să îşi asigure afacerea.

„Incendiul se manifestă violent cu flacăra deschisă . Au fost alocate progresiv şapte echipaje de intervenţie, suprafaţa afectată este de peste 700 de metri pătraţi”, a spus Marius Rus, ISU Bistriţa.

Pompierii vor reveni sâmbătă, pe lumină, ca să determine din ce cauză a izbucnit incendiul.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentElevii din România au obţinut primul loc la cel mai important concurs de ecologie. Ideile care le-au adus victoria
Articolul următorNATO construieşte un CENTRU de COMANDĂ în România
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments