INCREDIBIL, nu e glumă: Teroriștii au luat în vizor Botoșaniul – AFLĂ care a fost ținta lor

0
90

O grupare islamică a reușit luni să spargă site-ul Serviciului Județean de Medicină Legală Botoșani, într-un context extrem de delicat, având în vedere atentatele din Franța care s-au soldat cu 17 morți, anunță Romania TV.

”Salutări tuturor! Sunt vocea Palestinei! Vă rog să deschideți ochii pentru ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Umanitatea nu mai este printre noi! Este plin de cruditate și suprimare. Să omori pe cineva este un act inacceptabil și trebuie oprit!„, așa s-a deschis astăzi site-ul medicinalegalabt.ro.

Acest gest este revendicat de hackerii de la ”Security Crewe”, iar în partea de jos a site-ului a apărut mesajul ”Khilafah vill rise very soon!”.

Având în vedere că site-ul este al unei instituții publice, acest incident cu siguranță nu va fi trecut cu vederea.Atentatele de la Paris s-au soldat cu 17 morți si aproximativ 20 de răniți săptămâna trecută și au declanșat o mobilizare istorică în țară, cel puțin 3,7 milioane de persoane ieșind în stradă duminică pentru a manifesta împotriva terorismului.

 

 

 

 

 

 

Sursa: botosaneanul

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDezvăluiri despre AVEREA dictatorului Nicolae Ceauşescu: Se cam aştepta pedeapsa cu moartea
Articolul următorUn leopard vânează fără cruţare beţivii din India
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments