Întâlniri pe net. 7 lucruri la care să fii atent

0
104

Întâlnirile pe net sunt asemănătoare shoping-ului pe net: deşi crezi că ştii la ce să te aştepţi când îl/o întâlneşti pentru prima oară, surprizele nu sunt deloc puţine. Şi nu întotdeauna sunt placate, dimpotrivă. Aşa că mai bine îţi faci temele de acasă şi vei fi mult mai bine pregătit/a pentru ceea ce urmează.

Iată care sunt lucrurile pe care este bine să le cauţi în profilul lui/ei astfel încât să nu te întâlneşti cu persoană nepotrivită:

 1. Este interesat/a în mod excesiv de modul în care arăţi

Sigur, toţi oamenii doresc să găsească pe cineva de care să fie atraşi, însă unele persoane exagerează din acest punct de vedere. Fii atent/a la bărbaţii/femeile care îşi cauta jumătatea care să fie „sexy”, „tare”, „atragato(a)re”, „hot” sau alte adjective de genul acesta. Dacă acestor persoane nu pare să le pese prea mult de personalitatea şi caracterul posibililor parteneri, atunci îşi doresc un trofeu cu care să se mândrească, o/un femeie/bărbat lipsit de substanţă.

2. Nu spun ce au de oferit

Profilul unui/unei bărbat/femei n-ar trebui să conţină doar ceea ce el/ea doreşte de la un posibil/a partener/a, ar trebui să spună şi ceea ce el/ea aduce într-o relaţie. Fără a fi arogant/a sau superficial/a ar trebui să poată explica de ce este o partidă bună. Spre exemplu, s-ar putea promova drept un tip/a drăguţ/a, loial/a şi că şi-ar dori pe cineva pentru o relaţie. Dacă nu spune nimic despre el/ea atunci s-ar putea să creară foarte multe şi să ofere prea puţine.
 
 3. Pare că este o persoană care vrea să deţină controlul

Dacă foloseşte cuvinte de genul „trebuie să ai/fii” sau „nu voi permite să” în detaliile despre cum ar trebui să fie partenerul/a ar fi bine să-l scoţi din lista ta de posibile întâlniri. Acest/a bărbat/femeie îşi doreşte pe cineva care să facă doar ce vrea el/ea, când vrea el/ea.

4. Are pasiuni plictisitoare

Nu e neapărat rău să fii plictisitor, multe persoane „neinteresante” sunt chiar drăguţe, însă ar trebui să te aştepţi ca persoană pe care o vei întâlni să nu fie tocmai ce-ţi doreşti. Când printre pasiunile posibilului/ei partener/a se număra filmele şi luarea cinei în oraş, este clar că nu are nici o pasiune originală sau interesantă. Dacă însă printre pasiunile sale se regăsesc, bucătăria indiană, vinul sau istoria, vei şti dacă aveţi pasiuni comune. Iar întâlnirea voastră ar putea fi extraordinară, cel puţin veţi avea despre ce să vorbiţi.
 
 5. Oferă indicii sexuale în propriul profil

Unii bărbaţi şi unele femei intra pe site-urile de matrimoniale pentru a se distra sau din plictiseală. Nu este nimic rău în asta şi nimeni n-ar trebui judecat pentru acest mod de petrecere a timpului. Însă dacă scopul tău este să-ţi găseşti jumătatea, ai grijă la bărbaţii/femeile în ale caroror profile vezi că sunt în căutarea unei persoane „bun/a la pat” sau „lipsit/a de inhibiţii”.

6. Profilul său conţine o mulţime de clişee

Când un bărbat/femeie spune că are „inima tânără”, „corp ca la 25 de ani”, „văd mereu partea plină a paharului”, poţi paria că de fapt este exact invers.Dacă chiar este aşa atunci nu va simţi nevoia să le proclame.

 7. Oferă detalii despre relaţiile trecute

Un bărbat sau femeie care oferă detalii despre relaţiile trecute poate fi văzut că un fanfaron care vine la prima întâlnire împreună cu ex-ul. Aceasta este un semn că nu a depăşit total ceea ce s-a întâmplat în trecut şi, în acelaşi timp, dezvăluie modul în care vede el/ea femeile/bărbaţii în general.

Şi dacă vorbeşte de rău fostul/a partener/a atunci este clar că nu are niciun respect pentru ce s-a întâmplat în trecut şi nici nu s-a maturizat încă.

 

 

 

 

 

Sursa: sfatulparintilor

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments