La ce avere a renunțat un traficant de țigări ca să scape de pușcărie

0
68

Nici gloanțele nu l-au oprit pe un traficant de țigări care tocmai adusese în România aproape 90.000 de pachete de țighări. Individul, după care polițiștii au tras 12 gloanțe, a abandonat atât marfa, cât și camionul ticsit cu marfă de contrabandă.

Când au auzit motorul mașinii de mare tonaj, polițiștii suceveni de frontieră de la Frătăuții Noi au știut că a sosit un transport ilegal de țigări din Ucraina. Numai că, individul aflat la volanul camionului pe care-l filau nu a oprit la semnalele oamenilor legii și, înainte ca aceștia să ajungă la el, a abandonat toată marfă și dus a fost.

Nici cele 12 cartușe trase înspre el nu l-au făcut să se oprească. Polițiștii de frontieră l-au pierdut pe contrabandist însă au interceptat aproape 90.000 de pachete de  țigări în valoare de petse 200.000 de euro – marfă care ar fi trebuit să ajungă pe piața neagră din România -, dar și mașina de mare tonaj folosită la transportul ilegal. Cu ajutorul unor informații, oamenii legii speră să ajungă și la șoferul fugar, dar și la complicii săi din grupare. Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți contină cercetările.

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments