O adolescentă însărcinată i-a cerut iubitului ei să-i omoare mama. Detaliile unei crime care i-a uimit şi pe anchetatori

0
60

Heather Mack, o adolescentă din SUA, este acuzată că i-ar fi cerut iubitului ei să-i asasineze mama pentru a moşteni averea acesteia, scrie Daily Telegraph.

Sheila von Wiese Mack a fost ucisă brutal pe 12 august 2014, într-un hotel de cinci stele din Băli, în timp ce se afla în vacanţă alături de fiica ei.

Procurorii care anchetează cazul au făcut însă o descoperire şocantă: crimă ar fi fost pusă la cale chiar de fiica femeii. Adolescenta, însărcinată acum în şapte luni, l-ar fi avut complice pe iubitul ei, iar schimbul de mesaje dintre cei doi pare să confirme ipoteza autorităţilor.

Cei doi plănuiseră să o sufoce cu pernă, în somn, şi să facă totul să pară o sinucidere. Cuplul discutase mai multe variante prin care să scape de trupul femeii după ce şi-ar fi dus planul la capăt. Mai mult, ei analizaseră şi posibilitatea de a angaja un asasin plătit, pentru suma de 50.000 de dolari.

Potrivit anchetatorilor, Sheila Mack ar fi fost ucisă de iubitul fiicei sale, Tommy Schaefer. Acesta ar fi venbit în camera de hotel a celor două şi ar fi lovit-o pe femeie cu un bol de fructe. Rezultatele autopsiei au arătat că victima a încercat să se apere şi a luptat pentru viaţa sa. Heather şi Tommy ar fi înghesuit apoi trupul neînsufleţit al femeii într-o valiză, iar fiica ei a stat pe geamantan pentru a se asigura că se închide.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de crimă cu premeditare, cei doi risca pedeapsa cu moartea.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPentagonul avertizează: „Rusia este gata să ducă război pe trei fronturi concomitent”
Articolul următorÎncă o amânare pentru livrarea gazelor prin gazoductul Iaşi–Ungheni?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments