OANA ROMAN, la un pas de moarte. ULTIMA decizie a VEDETEI

0
119

Oana Roman îl dă în judecată pe medicul care a asistat-o la naştere. Fiica fostului premier Petre Roman susţine că a fost la un pas de moarte după ce operaţia i s-a infectat la patru zile după ce a născut. Vedeta a fost supusă unei noi intervenţia chirurgicale, dar infecţia a revenit aşa că Oana a apelat la un alt medic.

Oana Roman a adus pe lume în luna februarie a anului trecut primul ei copil. Deşi ar fi trebuit să fie cel mai frumos moment din viaţa ei, vedeta a trăit un adevărat coşmar. La doar patru zile de la naştere operaţia i s-a infectat. Oana a fost suspusă unei intevenţii chirurgicale dar infecţia a revenit şi a afectat muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros.

Disperată, fiica fostului premier, Petre Roman, a apelat la un alt medic. Acesta a supus-o la o a treia operaţie, extrem de complicată. Vedeta a avut nevoie de o perioadă extrem de lungă de recuperare şi susţine că a văzut moarte cu ochii. Motiv pentru care este hotărâtă acum să îl dea în judecată pe doctorul care a asistat-o la naştere şi să îi ceară daune considerabile.

”Au fost momente în care medicii nu credeau că va scăpa cu viaţă. Infecţia a fost atât de puternică încât a fost la un pas de septicemie. Oana a sperat că medicul va lua legatura cu el pentru a discuta, însă, nimic. Tocmai de aceea, ea este decisă să îl dea în judecată. A avut foarte mare încredere în el şi nu se aştepta să se întample aşa ceva. Nu s-a gândit încă la ce daune va cere, probabil ca vor fi mai mult simbolice, pentru a da un exemplu, a declarat un apropiat al Oanei.

Medicul acuzat de malpraxis a asistat-o la naştere şi pe Antonia. Spre deosebire de Oana, artista se simte extrem de bine.

Antonia a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei. Cântăreaţa mai are o fetiţă din căsnicia cu Vincenzo Castelano.

 

 

 

 

Sursa: obiectiv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments