Oana Zăvoranu, executată silit de Pepe

0
125

Oana Zăvoranu s-a trezit cu un minus pe card după ce Pepe și un executor silit au început punerea în aplicare a amenzii luate de aceasta pentru calomnie și insultă.

Potrivit unei decizii judecătorești, rămasă definitivă, Zăvoranca are să-i plătească lui Pepe daune de 10.000 de lei. Cum aceasta a încălcat termenul de plată, s-a trezit executată silit, cu 500 de euro, singurii bani care i-au fost găsiți într-un cont.

Brunetei nu i-a trebuit prea mult ca să găsească o reacție pe măsura gestului și a postat tot pe pagina sa de socializare. Zăvoranca plănuiește să doneze suma de bani datorată lui Pepe în direct la tv.

”În fine, azi, în mod public, voi înmâna plicul cu diferența de bani până la 10.000 de lei public, la TV, ca să mă asigur și eu, și voi, care încă mai credeți în basme nemuritoare, că țiganii dau ceva fără să știe că te ții de capul lor… La ei promisiunile sunt ca și regulile… pentru a fi încălcate, că zic ei «românii sunt și proști, și uituci»….Nu e cazul meu, care sunt deja «specialistă» în țigani escroci și mincinoși, și îi voi arăta lui Ionuț cel cu coc și bigudiuri în păr și tuns cu ciobul că tot eu sunt șmecheră și șefa  lui… Sâc!!!!”

 

 

 

 

 

Sursa: evz

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn site rusesc face cea mai frumoasă descriere României
Articolul următorSpecialist în politică de la Ambasada SUA, numit consilier prezidențial de către președintele Klaus Iohannis
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments