Pinalti, intervenție chirurgicală la coloana vertebrală. Primarul din Piatra Neamț e în spital, sub pază

0
57

 Primarul arestat al municipiului Piatra Neamț este supus unei intervenții chirurgicale la coloana vertebrală, la Spitalul Ponderas din București. Gheorghe Ștefan este internat sub pază.

Gheorghe Ștefan, mai cunoscut opiniei publice drept ”Pinalti”, este supus unei intervenții chirurgicale în zona vertebrelor L 4 și L 5 ale coloanei. Intervenția este efectuată la Spitalul Ponderas din Capitală, unde primarul din Piatra Neamț a fost adus sub pază, dat fiind faptul că este arestat preventiv.

”Pinalti” mai acuză și probleme cardiace, din cauza cărora și-a petrecut Revelionul la Spitalul Penitenciar Rahova, unde a fost transportat după ce și-a pierdut cunoștința de două ori, în celula sa de la Arestul Central al Poliției Capitalei.
 
 Gheorghe Ștefan a fost arestat preventiv alături de Dorin Cocoș în dosarul contractelor IT. În același dosar au mai fost arestași și fostul ministru al Comunicațiilor Gabriel Sandu și omul de afaceri Dumitru Nicolae (Niro), dar ei au fost plasați acum câteva zile în arest la domiciliu.

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments