Primarul Bârladului, Constantin Constantinescu, a fost transferat de urgenţă la Iaşi cu ambulanţa

0
125

 Constantin Constantinescu

Ediul Constantin Constantinescu a ajuns azi dimineaţă la Spitalul Municipal de Urgenţă acuzând dureri acute de stomac. După primele investigaţii l-au transferat de urgenţă la Iaşi cu suspiciune de preinfarct, transmite Adevărul.

 

Constantin Constantinescu (62 ani), primarul de Bârlad, a fost adus marţi dimineaţa, în jurul orei 8.30, la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad cu maşina personală de către Cristina Andrei, concubina edilului.

 

Primarul acuza dureri acute de stomac şi a fost supus unor investigaţii. După o ecografie şi o radioscopie abdominală, medicii bârlădeni au stabilit că nu are nicio problemă cu stomacul şi l-au suspus unui consult interdisciplinar. Ca orice pacient de rând, primarul a fost plimbat printre secţii cu căruciorul. Acesta a cerut discreţie maximă pentru a nu se afla că are probleme de sănătate.

 

Medicii internişti au dispus investigaţii cardiace. EKG-ul a pus în evidenţă anumite modificări şi după ce i-au făcut un ecocord au decis să-l transfere la o clinic de cardiologie din Iaşi. A fost transferat cu o ambulanţă care a plecat din Bârlad la ora 10.45.

 

“Pacientul de 62 de ani s-a prezentat cu dureri epigastrice. A fost supus mai multor investigaţii de laborator şi imagistică medicală. Conform protocolului, s-a cerut o ambulanţă şi s-a dispus transferul la o clinică de specialitate pe cardiologie în vederea efectuării unor investigaţii performante”, a spus, pentru “Adevărul”, Adrian Gheorghiu, responsabil mass-media în cadrul spitalului bârlădean.

 

Primarul Constantinescu va împlini 63 de ani pe 15 februarie.

 

 

(Sursa: adevarul.ro)

 

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMonica Macovei vrea o guvernare fără comuniști la Chișinău
Articolul următorFlorian Coldea, director interimar la SRI
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments