Recomandarea SEDCOM LIBRIS: „Vă place Brahms?”, de Francoise Sagan; Editura Polirom

0
93

Romanul a fost ecranizat în 1961, într-o producţie remarcabilă, cu Ingrid Bergman, Anthony Perkins şi Yves Montand în rolurile principale.

 

Paule observă cu detaşare, privindu-se în oglindă, ridurile fine ce îi brăzdează chipul şi fără regrete îşi trece în revistă viaţa de până atunci. La treizeci şi nouă de ani este o femeie frumoasă, stilată, independentă, cu o carieră mulţumitoare în designul interior, cu un apartament cochet şi un iubit de invidiat. Roger ar putea fi bărbatul alături de care să-şi petreacă restul zilelor, însă absentele tot mai lungi şi infidelităţile lui o fac să se simtă singură şi inutilă. În acest moment de îndoială îl întâlneşte pe Simon Van den Besh, un tânăr atrăgător, nonşalant, sensibil şi copilăros, care se îndrăgosteşte nebuneşte de ea, iar viaţa lui Paule îşi schimbă în întregime cursul.

 

Volumul este publicat la Editura Polirom şi poate fi cumpărat din librăriile SEDCOM LIBRIS și online, de pe site-ul www.portokal.ro.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. De ce nu a permis URSS-ul armatei române să arboreze steagul în Budapesta în al Doilea Război Mondial?
Articolul următorCCR întinde o mână de ajutor lui Dan Voiculescu: statul nu poate confisca bunurile dobândite înainte de 2012
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments