Rom din comuna ieșeană Grajduri, călcat cu excavatorul de viceprimar

0
71

Un tânăr rom din comuna Grajduri a ajuns la spital cu umărul dislocat şi cu răni pe faţă după ce a căzut sub cupa buldo-excavatorului folosit la deszăpezit chiar de viceprimarul Viorel Afrăsânei, informează „Ziarul de Iași”.

 

Potrivit primarului Constantin Zamfirache, viceprimarul a fost solicitat, joi, în jurul amiezii, de directorul Spitalului din Bârnova, pentru a-l ajuta cu antiderapant pentru accesul către unitatea medicală, deoarece trebuia să sosească o încărcătură de GPL.

 

Pentru a împrăştia antiderapantul, viceprimarul a apelat la doi tineri romi din comună, beneficiari de ajutoare sociale, pentru a-şi completa orele pe care aceştia trebuie să le presteze în folosul comunităţii. Tinerii s-au aşezat în cupa buldo-excavatorului pentru a arunca antiderapantul pe stradă, iar într-o pantă, Istrati Stănescu, de 22 de ani, s-a dezechilibrat şi a intrat sub cupa utilajului.

 

„Este un eveniment nefericit, asta e clar, însă de acum vor începe problemele, de­oarece ei vor veni cu pre­tenţii aici. Din câte ştiu, băiatul a fost externat. Are umărul în ghips şi zgârieturi pe faţă, probabil a fost un pic târât sub cupă, pe gheaţă“, a precizat edilul din Grajduri.

 

La locul incidentului s-a prezentat şi un echipaj de poliţie pentru a ancheta cazul, iar viceprimarului Afrăsânei i-a fost suspendat permisul auto, din cauza categoriei necesare conducerii unui astfel de utilaj.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments