S-a sinucis după ce patronul pentru care lucra a acuzat-o de furt. Ce a scris femeia din Alba Iulia în biletul de adio

0
82

O femeie de 54 de ani, din Alba-Iulia, şi-a luat zilele, după ce patronul la care lucra ca vânzătoare ar fi acuzat-o că a furat aproape 50.000 de lei din gestiune.

Înainte să se sinucidă, ea a scris un bilet familiei, în care cere iertare pentru gestul ei şi spune că nu e vinovată. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea ce presiuni s-au făcut asupra femeii.

Rămasă văduvă, femeia de 54 de ani locuia singură, după ce copiii ei se mutaseră la casele lor. Îşi ducea traiul modest şi lucra ca vânzătoare la un magazin de haine din oraş.

„O ştiu ca femeie elegantă, echilibrată, respectuoasă. Sunt chiar şocată, nu-mi vine să cred… Nu cred că ar fi fost capabilă de aşa ceva, să-şi bage mâna în banii de gestiune”, spune o vecină.

Ginerele a fost cel care a căutat-o acasă şi a găsit-o fără viaţă într-una dintre camere. Ea a scris un bilet de adio familiei, în care spune că e nevinovată şi că nu a furat cei 48.000 de lei din gestiune, acuzaţii pe care i le aducea, se pare, patronul ei.

Subcomisar Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Albă: „A fost găsit un bilet în care femeia îşi justifica gestul faţă de familie. Spune în el că nu e vinovată de faptele de care patronul o acuză.”

Poliţiştii fac acum verificări la magazinul la care lucra femeia pentru a vedea dacă asupra ei s-au făcut sau nu presiuni nejustificate.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments