"Se pare că am o mică problemă". Cum s-a prezentat un bărbat la urgenţe. Medicii spun că e un miracol că mai trăieşte

0
54

Un bărbat de 32 de ani a scăpat de moarte ca prin urechile acului după ce a ajuns la spital cu o foarfecă înfiptă în cap.Jonas Acevedo Monroy, din Mexic, a fost atacat într-un bar şi, în urma altercaţiei, s-a ales cu o foarfecă înfiptă în cap. Deloc panicat şi foarte politicos, bărbatul s-a prezentat la urgenţe, unde le-a cerut ajutorul medicilor, spunându-le că are „o mică problemă”, scrie Daily Mirror.

Medicii au fost atât de impresionaţi de politeţea pacientului încât l-au poreclit „Gentlemanul”.

Un prieten al lui Jonas a povestit că atacatorul este un rival care a încercat să-l întărate pe Jonas şi, furios că nu a reuşit, s-a năpustit asupra lui.

„A venit şi a încercat să-l enerveze, dar când a văzut că nu-i merge a devenit abuziv şi agresiv. Jonas s-a oferit să-i cumpere ceva de băut, iar atunci celălalt a scos foarfecă din geaca şi i-a înfipt-o în cap. Ce cauta cu foarfecă la el, nu ştiu, a fost de-a dreptul şocant”, a spus amicul victimei, martor la accident.

Autorităţile l-au reţinut pe atacator, iar Jonas se afla în afara oricărui pericol şi este norocos să mai fie în viaţă, după spusele medicilor.

„A venit la recepţie şi a spus că are o mică problemă. La început, am crezut că e o glumă, însă apoi a leşinat şi l-am dus de urgenţă în sala de operaţii. Foarfecă i-a penetrat lobul parietal, e o minune că mai trăieşte”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments