Sebastian Ghiță neagă relațiile de afaceri cu Dorin Cocoș: „Mă surprind acuzațiile Elenei Udrea”

0
62

Foto: HotNews.ro

Sebastian Ghiţă se declară surprins de acuzaţiile lansate de Elena Udrea la adresa sa şi respinge ideea că România TV ar fi primit vreun ban de la fostul soţ al acesteia, Dorin Cocoș.

 

Elena Udrea a afirmat, într-un interviu acordat HotNews.ro. că directorul interimar al SRI, generalul Florian Coldea i-a cerut fostului său soţ, Dorin Cocoș, să îi dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă pentru a-i susţine televiziunea România TV.

 

„Nu am avut prea multe întâlniri cu doamna Udrea şi nu am avut o relaţie cu dânsa. Mă surprind acuzaţiile dânsei la adresa instituţiilor care o anchetează, DNA şi SRI”, a reacţionat Sebastian Ghiţă, pentru HotNews.ro, înainte de a adăuga:

 

„Nu înţeleg situaţia să dar îmi aduc aminte că avea relaţii mult mai bune cu Elan Schwartzenberg, Codruţ Marta, care a fost omorât, şi Sorin Blejnar”.

 

Întrebat de reporterul HotNews de ce spune că Marta ar fi fost ucis, Sebastian Ghiţă a precizat că aceasta este părerea sa.

 

Iată mai jos ce afirmă Sebastian Ghiţă în replică la acuzaţiile Elenei Udrea:

 

„Nu vrea să mă refer la acţiunile dânsei dar cred că DNA a comunicat o chestiune oficială: doamna Udrea e inculpata şi ataca instituţiile la fel cum o fac toţi cei inculpaţi.

Cred că toţi trebuie să avem încredere în raţiunea şi în pregătirea procurorilor.

Până acum doamna Udrea nu ştia nimic din ce s-a întâmplat cu banii de la retrocedări şi Microsoft iar acum, dintr-o dată, ne spune, acuzându-se singură, că dânsa ştie cum s-au distribuit acei bani.

Cred că trebuie să lăsăm procurorii să facă lumină în această situaţie.

Nici la Realitatea TV şi nici la România TV nu au existat contracte sau legături cu Dorin Cocos, Alin Cocos sau firmele acestora”.

 

(Sursa: HotNews.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentȘOC în lumea medicală ieșeană! Doctorul Gheorghe Dorobăț, de la Spitalul de Neurochirurgie, ridicat de DNA
Articolul următorVIDEO. COȘMAR ÎN COPOU. Un ieșean și-a îngrozit toți vecinii. Nimeni nu mai suportă teroarea
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments