Sex cu spectatori în faţa unei şcoli din Dorohoi

0
215

Trei elevi din clasa a XI-a de la Liceul Tehnologic Special „Ion Pillat” din Dorohoi le-au oferit colegilor un show erotic.

Totul s-a întâmplat într-una din pauze, când cei doi băieţi de 18 ani şi fata de 21 de ani, toţi suferind de devieri de comportament, au mers lângă fostele grajduri ale Centrului Şcolar Dorohoi şi au întreţinut raporturi sexuale în văzul mai multor colegi. Ba mai mult, unii dintre spectatori au înregistrat cu telefoanele mobile scenele erotice şi le-au făcut galerie protagoniştilor.

Întâmplarea a avut loc pe 7 ianuarie, iar conducerea şcolii a aflat de cele petrecute două zile mai târziu. „Am aflat despre întâmplare pe 9 ianuarie şi am deschis o anchetă internă. Fata suferă şi de deficienţe psihice, pe când băieţii prezintă doar probleme de comportament. Este regretabil ce s-a întâmplat”, a declarat Gabriela Apetria, directorul liceului.

După această anchetă, niciun cadru didactic al şcolii şi niciun elev nu a fost sancţionat. Tinerii au intrat în schimb într-un proces de consiliere psihologică.

 

 

 

 

Sursa: monitorul

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments