Și-a SALVAT SORA DE LA MOARTE cu o STICLĂ DE VIN!

0
55

Este povestea unui băiat de 16 ani, Max Willson, care suferă de sindromul Asperger, și a surorii lui, Mini, de 10 ani. Ambii sunt copiii fostului star de la Top Gear, Quentin Willson, și au trecut, recent, prin cumpăna vieții lor.

Max și Mini au rămas singuri într-un castel din Franța, unde locuiau provizoriu alături de familia lor. Fetița s-a accidentat într-un geam și și-a secționat una dintre artere.

Max, a cărui formă de autism de care suferă îi conferă o inteligență peste medie, a luat imediat măsuri. Așa că a oprit sângerarea surorii sale folosind hartie adezivă pentru construcții, un prosop și zgarda unui câine pe post de leucoplast.

Însă, pentru că și-a dat seama că situația se poate agrava, băiatul de 16 ani a sunat la numărul de urgență pentru a cere ajutor. Operatoarea a cerut adresa pentru a trimite o ambulanță, însă Max nu a putut să îi dea informații în acest sens.

Totuși, băiatul a dat dovadă de prezență de spirit și a mers în pivnița castelului, de unde a luat una dintre zecile de sticle de vin de producție locală adăpostite acolo. I-a citit operatoarei adresa de pe eticheta sticlei de vin și astfel parfamedicii i-au putut localiza, viața lui Mini fiind salvată.

 

 

 

 

Sursa: libertatea

 
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments