Simte că i s-a prăbuşit lumea! Un celebru cântăreţ al Epocii de Aur se roagă să nu moară de foame!

0
107

După o carieră de mai bine de 30 de ani în muzică, un celebru solist roman a mărturisit că se roagă să nu ajungă să traisca la limita subzistentei!

Marian Nistor a făcut furori în anii ’70-80 cu formaţia Savoy, atunci când s-a bucurat de un succes colosal în formaţia în care a cântat împreună cu soţia lui.

Deşi a închinat peste 30 de ani muzicii, se pare artistul nu a făcut o avere din asta, iar problemele financiare s-u văzut chiar din vara anului trecut, când CANCAN.ro a aflat că acesta, împreună cu soţia, s-au mutat în afară Bucureştiului, în casa unor prieteni, pentru a face economii.

Lucrurile sunt mai grave decât şi-ar fi imaginat cineva. Artistul a făcut o mărturisire şocantă despre condiţiile în care trăieşte acum.

“Mă rog să nu mor de foame! Oricum, ştiu că Dumnezeu are grijă de noi, şi norocul nostru este că avem nişte “sponsori”care ne ajută să mergem mai departe. Nu am mai avut concerte de foarte mult timp, iar singurele apariţii sunt cele de la TV”, a recunoscut îndrăgitul artist.

Una rece, una caldă

Există însă şi o bucurie în viaţa artistului. De curând, acesta a îngropat securea războiului, după ce ani de zile s-a certat la cuţite cu fiul său, Radu.

“Lucrurile s-au schimbat între timp şi ne vorbim acum. Chiar ne sunăm. Radu lucrează într-un studio de înregistrări şi nu este exclus să colaborăm şi profesional de-acum”, a explicat artistul.

Fiul cântăreţului a explicat că tensiunile dintre el şi tatăl lui au început în momentul în care erau invitaţi la o emisiune şi a vorbit frumos despre mama lui, lucru care pe a doua soţie a lui Marian Nistor, Dorina, a deranjat-o la culme.

„Tatăl meu a renunţat la mine. Nu m-a ajutat niciodată, dar nici nu i-am cerut. El mi-a spus acum, recent, să nu mai apar la TV că îl fac de ruşine că sunt gras. Relaţia noastră s-a răcit de doi ani”, a mai spus Radu.

 

 

 

 

Sursa: cancan

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments