Taiwanezii ne vor DA PE SPATE! Următorul lor telefon ESTE DE VIS și e lansat în martie!

0
64

Cei de la HTC au trimis deja invitaţiile către mai mulţi membri ai presei pentru o conferinţă ce va avea loc pe 1 martie.

În ultimele luni am fost asaltaţi cu un amalgam de zvonuri referitoare la următorul vârf de gamă de la HTC, urmaşul popularului HTC One (M8). Spre deosebire de anul trecut, când HTC One M8 a fost anunţat într-o conferinţă desfăşurată pe 25 martie, acum au vești chiar la începutul primăverii. Data pentru care HTC pregătește ceva este cu câteva zile înainte de Mobile World Congress 2015 din Barcelona.

În orice caz, important este că mai avem o lună şi jumătate până când cei de la HTC ne vor dezvălui noul HTC One M9 sau HTC Hima. Dacă luăm ca reper lansarea de anul trecut, după conferinţă, în aproximativ o săptămână, terminalul ar trebui să fie disponibil în magazine.

Ca specificații, pentru noul smartphone ne așteptăm la un ecran de 5 inci full HD sau QHD, procesor Snapdragon 810 și 3GB de memorie RAM. Bateria va fi de cel puțin 2.500 mAh, iar camera Ultrapixel de pe spate va fi înlocuită cu una cu mai mulți megapixeli, poate chiar una de 20 MP. Cea frontală ar putea fi de 13 megapixeli, perfectă pentru selfie-uri. Telefonul va avea Android 5.0 Lollipop cu interfața Sense UI a HTC.

 

 

 

Sursa: playtech

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments